To je to što me zanima!

Victorijina anđelica partijala na koncertu Seke Aleksić u Budvi, najviše joj se svidio hit 'Aspirin'

Alessandra je bila oduševljena Sekinom energijom, čak ju je usporedila s Brazilkom, a ostala je do kraja nastupa kako bi se i upoznale, pišu srpski mediji
Vidi originalni članak

Alessandra Ambrosio (41) s prijateljima ljetuje u Crnoj Gori. Kako voli Balkan i energiju balkanskog naroda, izrazila je želju da je prijatelji izvedu u izlazak. Oni su predložili da to bude nastup Seke Aleksić, koja je tu večer nastupala u diskoteci u Budvi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alessandra je bila oduševljena Sekinom energijom, čak ju je usporedila s Brazilkom. Najviše joj se svidjela pjesma "Aspirin", a ostala je do kraja nastupa kako bi se i upoznale, doznaje Kurir.

Alessandra je jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica, uz Adrianu Limu i Gisele Bundchen. Procjenjuje se da je tijekom manekenske karijere zaradila 70 milijuna dolara.

Iz svijeta modelinga povukla se prije nekoliko godina. Bivši brazilski supermodel na odmoru u Budvi je s djecom, 13-godišnjom kćeri Anjom Louise i 10-godišnjim sin Noahom Phoenixom. Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži, čini se kako s njom nije i njen dečko, maneken Richard Lee, s kojim je u vezi od prošle godine.

Par je vezu potvrdio u veljači prošle godine, nakon što su viđeni na romantičnoj večeri. Od tada se nerijetko pojavljuju skupa u javnosti, a često dijele i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

ODMOR U SUSJEDSTVU Nekadašnja Viktorijina anđelica ljetuje na Jadranu, pohvalila se atraktivnim fotkama iz plićaka

Brazilka je prije toga bila u vezi s talijanskim modnim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima dvoje djece. Manekenstvom se bavila od svoje 12. godine, a krasila je naslovnice mnogih modnih magazina. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cirenac 13.08.2022.

    Onoj u sredini lice se sjaji ko pasija kesa.

  • budalenko2 12.08.2022.

    Znaci ove izgledaju kao tri transvestita bar na ovoj slici

  • 12.08.2022.

    Ma daj🤦 ona ne zna ni gdje je bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare