To je to što me zanima!

Vida provocira svoju Ivanu: ‘U kakve si se probleme uvalila?'

Zaljubljeni par trenutno se nalazi u Grčkoj gdje uživaju prije početka nove nogometne sezone
Vidi originalni članak

Hrvatska wagsica Ivana Vida (25) pohvalila se fotografijom iz restorana, a u prvi plan stavila je bujno poprsje. To je primijetio i njezin suprug, reprezentativac Domagoj Vida (29), a svojim komentarom nasmijao je brojne pratitelje. 

- U kakve si se probleme uvalila - napisao je nogometaš i 'skupio' više od 600 lajkova, a Ivana je u rekordnom roku odgovorila: 'Ubijaš na mom profilu'. Osim brojnih pohvala na račun izgleda, pratitelji su pitali i kad će David dobiti bracu ili seku. 

- Koliko zgodna žena. Zavidim ti. Prekrasna si i ti i tvoja obitelj. Hoće li David uskoro dobiti pojačanje? On je najslađe stvorenje koje sam vidjela - stoji u komentaru. 

Obitelj Vida trenutačno uživa u Grčkoj, a fotografijama s luksuznog putovanja svakodnevno se hvali. Odmor su nastavili i na velikoj jahti na kojoj Domagoj koristi priliku za uživanje prije početka napornih treninga i sezone.

A da ne obitelj Vida ne štedi kad je luksuz u pitanju govori i činjenica da je hrvatski reprezentativac svojoj voljenoj poklonio neobičnu masku za iPhone XS Max, napravljenu od čistog 24-karatnog zlata. Na njoj nalazi se lik Domagoja i njihovog sina Davida

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Manina_1 06.08.2019.

    Što je to wagsica? Opet neko novo zanimanje ili?

  • _Varešak_ 23.06.2019.

    Koju djelatnost obavljaju te wagsice ?

  • djberg34 23.06.2019.

    Odvratni oba dva.wagsica?stari moj sta je pak to

Komentiraj...
Vidi sve komentare