To je to što me zanima!

VIDEO Adam Levine opsovao obožavateljicu na pozornici: 'Bez nas si nitko, budi skroman'

Levinea je obožavateljica htjela zagrliti na pozornici, nakon čega ju je on odgurnuo. Ubrzo je interveniralo osiguranje i maknulo je od iznerviranog pjevača
Vidi originalni članak

Frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine (42), ostao je u šoku kad se obožavateljica popela na pozornicu i zgrabila ga za ruku na nedavnom koncertu.

Ubrzo je interveniralo osiguranje i maknulo je, a pjevač je nakon toga rekao: ‘Koji ku*ac’ i ljutito otresao ruke. Cijela situacija postala je viralna, a fanovi su burno reagirali na TikToku.

@luispenaloza9525

Adam Levine was a whole mood yesterday💀 ##Fyp ##ForYou ##Maroon5 ##AdamLevine ##Hollywood ##HollywoodBowl

♬ Sunday Morning - Maroon 5

'Trebao bi se naučiti ponašati', 'Bez obožavatelja si nitko', 'Budi skroman'  samo su neki od komentara koje su napisali obožavatelji.

O cijeloj situaciji oglasio se i sam Adam.

-Oduvijek sam volio, poštovao sve naše obožavatelje. Bez njihme bi imali posao, to je nešto što uvijek kažem svim obožavateljima s kojima imam priliku pričati - rekao je i dodao:

GOVORI IZ ISKUSTVA Pjevač uporno tvrdi: 'Bogatima je život teži nego siromašnima'

- Pročitao sam brojne komentare, neki su komentirali da mislim da sam iznad svih, da ne poštujem naše obožavatelje i od tih komentara mi je slabo, nisam takva osoba. Bio sam zatečen, a kada je čovjek u šoku  ponekad jednostavno reagira pogrešno, ali morate znati da je ovo moj posao. Nadam se da me razumijete.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarjanaKrstavac 29.10.2021.

    A zagrljaj ubija ,mozda ,eh svasta a opet netko je spomenio utakmicu i navijace to je druga prica,muslim djevojka nije nista lise ucinila samo jedan zagrljaj s omiljenim pjevacem 

  • nap 28.10.2021.

    umislu da su bogovi

  • unrec 28.10.2021.

    Ko je taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare