To je to što me zanima!

Video: Adele pjevala karaoke u autu tijekom vožnje Londonom

Britanski glumac i TV voditelj, James Corden, za vrijeme božićnih blagdana vozio je Adele po Londonu. Riječ je o serijalu emisija u kojima glazbenike vozi gradom
Vidi originalni članak

Britanski glumac i TV voditelj, James Corden , za vrijeme božićnih blagdana vozio je Adele po Londonu . Riječ je o serijalu njegovih emisija u kojima poznate glazbenike vozi gradom. Sve bi još i bila više-manje uobičajena vijest da najpopularnija pjevačica današnjice, tijekom vožnje nije pjevala.

Uzmite 15-ak minuta , čut ćete kako, u karaoke stilu, pjeva neke svoje hitove, ali i Spice Girls, pa čak i rap hit Nicki Minaj. Između ostaloga, Adele priznaje da je velika obožavateljica grupe Spice Girls , koja priprema ponovno okupljanje. Osim toga, priznala je da je album ‘25’ zadnji koji je imenovala prema svojim godinama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • STova 15.01.2016.

    kraljica :)

  • napoleonov sin 15.01.2016.

    kad čujem adele i ellie goulding gasim radio, zadnjih 6 godina nikad gorih pjesama,postoje nepoznatih deep house pjesama i soulful house,chil outa nepoznatih pjevača i pjevačica ,koje odlične pjesme ,i to se nikad neće na radiju čuti,nego nameću ivik jedne te iste pjevače,koji nemaju veze.muškarci pjevaju kao ženske,,poskočice .

Komentiraj...
Vidi sve komentare