To je to što me zanima!

VIDEO Bella Hadid: Ne volim se gledati u ogledalo, dođe mi da povraćam kad vidim na što ličim

Manekenka se požalila kako ju je bolest totalno deformirala te kako osjeća velike bolove koji su neizdržljivi. Zahvalila je svima koji joj pružaju podršku
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid (26) je u videu na TikToku progovorila o zdravstvenim problemima koje ima zbog lajmske bolesti od koje se zarazila 2012. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@babybella777 #screammovie ♬ original sound - Bella Hadid

Prije godinu dana je dobila infekciju ispod zuba kojeg želi izvaditi, a sada tvrdi kako se bol proširila po cijelom tijelu.

- Bol iz čeljusti proširila mi se cijelim tijelom, posvuda niz tijelo kroz sve moje limfne čvorove. Ova bol, čovječe - rekla je manekenka te dodala:

- Mrzim se gledati u ogledalo ili fotografirati, posebno u posljednje vrijeme, jer stalno želim povratiti kada se pogledam. Godine i godine ovoga. Teško je baviti se ovom profesijom kojom se bavim, a pritom se osjećati i izgledati ovako bolesno - priznala je.

- 'Hvala što si podijelila s nama, nadam se da će ti biti bolje', 'Žao mi je što prolaziš kroz sve to', 'Hvala ti što si pokrenula takvu temu, teško je pričati o tome', 'Ti si tako hrabra' - pisali su fanovi.

Kaže kako sada potpuno drugačije izgleda nakon što je dobila lajmsku bolest te zahvalila pratiteljima na podršci.

IZOBLIČILO JOJ SE LICE VIDEO Bella Hadid o izazovima nakon infekcije čeljusti: 'Molim vas, poslušajte svoje tijelo...'

Podsjetimo, prije par godina Bella je podijelila objave o zdravlju te otkrila da je imala lajmsku bolest. Imala je glavobolje, 'magle' u mozgu, nesanicu, zbunjenost, vrtoglavicu pa čak i tjeskobu. Počela je učiti kod kuće te je prestala jahati zbog moždane magle, skupine simptoma koje utječu na funkciju mozga, a nitko nije vjerovao da je bolesna osim njezine majke, Yolande Hadid, koja se razboljela od iste bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • langweilig 04.04.2023.

    I nama

  • narcis1111 03.04.2023.

    Ista si kao i prije operacija, eto.

  • 03.04.2023.

    Precijenjena svakako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare