To je to što me zanima!

VIDEO Bianca Censori proslavila rođendan u Las Vegasu: Bosa i gotovo gola šetala s Kanyeom

Par je prepoznatljiv po svojim 'otkačenim' i izazovnim modnim kombinacijama, a Bianca je ovoga puta odabirom grudnjaka i 'obuće' otišla korak dalje
Vidi originalni članak

Supruga repera Kanyea Westa (46), Bianca Censori (29), prije nekoliko je dana proslavila 29. rođendan. Proteklog vikenda pojavila se u izazovnom izdanju u jednom kasinu u Las Vegasu.

NE PRESTAJE ŠOKIRATI Je li ovo najbizarnije Biancino izdanje do sad? Kao dio 'odjeće' je nosila i plišanu mačku...

Minijaturni bikini

Fotografi su je uhvatili u pratnji slavnog supruga, a Bianca je raspoloženo hodala. Na sebi je nosila neobičnu modnu kombinaciju kojom je u prvi plan stavila svoje atribute. Nosila je bijelu usku suknju, a grudi joj je prekrivao crni minijaturni bikini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zanimljivo je što na nogama nije nosila ništa te je bosa prolazila kroz kasino. Kanye je za razliku od supruge imao crne tenisice, a nosio je i sive hlače i crnu majicu.

KONTROLIRA JU Bianca uzela pauzu od Kanyea? 'On je jako teška osoba, imala je toliko strpljenja za njega...'

IQ joj je 140 

Bianca je rođendan proslavila prošlog petka, a Kanye je supruzi uputio čestitke putem društvenih mreža.

- Sretan rođendan najljepšoj ikoni, inspirativnoj talentiranoj umjetnici, magistrici arhitekture koja ima kvocijent inteligencije 140, koja je stala uz mene i kad mi je pola svijeta okrenulo leđa... Puno te volim, hvala ti što dijeliš svoj život sa mnom - napisao je reper.

Inače, West je prije Biance bio u braku sa reality zvijezdom Kim Kardashian, a za novu suprugu oženio se prošlog mjeseca. Par je prepoznatljiv po svojim 'otkačenim' i izazovnim modnim kombinacijama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ilcommentatore 09.01.2024.

    La štraca

  • dajac 08.01.2024.

    Psihići a ona bolesnica

  • VELIKI GMAZ 08.01.2024.

    IQ 40 možda ste krivo napisali

Komentiraj...
Vidi sve komentare