To je to što me zanima!

VIDEO Horda partijanera čeka ulaz na Ultru. I krene stampedo! Cura je udarila glavom u pločnik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stroge mjere sigunosti ništa nisu prepuštale slučaju. Prilikom ulaska na festival čeka vas osiguranje detaljan pretres kako ne bi koja nedozvoljena supstanca ili predmet završio u masi ljudi
Vidi originalni članak

Malo nakon 1 iza ponoći horda partijanera čeka u redu za ulazak na Ultra festival u Splitu, a izaći u tom trenutku nije bilo moguće.

Na tisuće mladih partijanera zbijeni iza ograde čekali su da ih osiguranje i policija puste prema pretresu. Skupljeni kao sardine čekali su preko pola sata,  a kada bi prešli jednu ogradu dočekala bi ih druga. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U trenutku kada bi ih zaštitari pustili nastala bi prava jurnjava i stampedo 'tko će prije'. Bilo je i nekoliko pojedinaca koji su tada odlučili kućama nakon festivala, ali izaći u tom trenutku bila je nemoguća misija!

24sata na Ultri VIDEO Polugole plesačice, čipka i Norvežani u dresu 'vatrenih': Ovo je druga noć Ultre u Splitu

Ovo može biti jako opasno

U jednoj od jurnjava mlada partijanerica je zapala, pala te udarila glavom od pločnik.

Na svu sreću jedan mladić je stao i pomogao.

Stroge mjere sigurnosti ništa nisu prepuštale slučaju. Prilikom ulaska na festival čeka vas osiguranje detaljan pretres kako ne bi koja nedozvoljena supstanca ili predmet završio u masi ljudi. 

POGLEDAJTE HORDU PARTIJANERA NA ULAZU U ULTRU:

LUDI PARTI FOTOGALERIJA Dress code Ultre: Malo ili ništa na sebi. Našli smo i vlasnicu najmanjih tangica...

Tako je i druga večer festivala prošla bez nekih znatnih problema.

Privedeno je ukupno 99 osoba, od čega je 26 hrvatskih državljana i 73 strana državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Tijekom druge večeri naplaćeno je 60.000,00 € novčanih kazni.

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • rotan 09.07.2023.

    To nije kao prvo nikakva glazba jer sve je to na isti kalup,ali to što je Split sebi dozvolio takav Cirkus prepun droge i alkohola,to je tragedija...

  • rotan 09.07.2023.

    Iza 22 sata po noći puštati takvu glazbu da se od nje trese i okolica Splita i ljudi ne mogu spavati je-prekršaj i remećenje javnog reda i mira glasnom glazbom..Užas.

  • rotan 09.07.2023.

    Kakav je to taj grad Split kad dozvoljava tu Ultru do šest sati ujutro a malodobnici ne smiju biti u gradu iza 22 sata u noći bez pratnje roditelja,po Zakonu...sramota..🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare