To je to što me zanima!

VIDEO Jelena Rozga u prepunoj zagrebačkoj Areni: 'Emocije su me preplavile! Vatreni su treći'

Ponosna sam na našu ljubav. Toliko mi dajete, ja sam tu zbog vas. Dok mi srce izdrži, ja ću pjevati. Večeras je zaista večer, naši vatreni!, rekla je
Vidi originalni članak

Dobra večer Zagrebe! Imala sam neki govor pripremljen, a sad ne znam apsolutno ništa, rekla je emotivno Jelena Rozga (45) nakon što je otpjevala 'Nirvanu' u prepunoj zagrebačkoj Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Emocije su me preplavile i hvala vam. Ponosna sam na našu ljubav. Toliko mi dajete, ja sam tu zbog vas. Dok mi srce izdrži, ja ću pjevati. Večeras je zaista večer, naši vatreni! Treći u svijetu, svaka im čast! - dodala je Jelena koja je zablistala u crvenom šljokičastom kombinezonu te kratkom crnom sakou.

Nakon 'Nirvane' mogli su se čuti stihovi njezine pjesme 'Daj šta daš'. Potom je otpjevala 'Ako poludim', a pridružile su joj se i plesačice. Publika je svaki njihov korak snimala i slikala.

Uslijedile su i pjesme poput 'Dobitna kombinacija', 'Okus mentola' te 'Oprosti mala', nakon koje je promijenila i kombinaciju. Pojavila se u kratkoj crnoj haljini, štiklama u istoj boji te rukavicama. S Rozgom su se uskladile i plesačice, koje su potom odjenule crne kombinezone.

PROMIJENILA BIORITAM Rozga: 'Voljela bih se ostvariti u ulozi majke, a kuhati ne znam. Govore mi da se držim podalje'

- Ne mogu opisati koliko meni sve ovo znači. Puno, puno mi znači - rekla je Rozga. Na pjesmu 'Moje proljeće', cijela dvorana upalila je bljeskalice na mobitelu. Ipak, najviše euforije izazvao je dolazak Matije Cveka (29). Otpjevali su duet 'Obećanja', koji je Jelena u orginalu pjevala s Mladenom Vojičićem Tifom (62).

Ranije je Rozga kazala kako je ponosna na svaki segment svoje karijere, a za ovaj koncert u Areni počela se pripremati još kada je krenula u solo vode. To joj je ostvarenje dugogodišnjeg sna i velike želje.

- Nikakvi specijalni efekti i kostimi ne mogu se mjeriti s emocijom i energijom koja se rodi između mene i moje publike. To je neprocjenjivo i nepromjenjivo - ispričala je za Story.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 18.12.2022.

    Svi njeni pjesmuljci su jedna velika nirvana-ništavilo.

  • bečar-bečar 17.12.2022.

    snježo,a šta si tamo gubila vrijeme? daj odrasti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare