To je to što me zanima!

VIDEO Obožavatelji već danima komentiraju Albinin engleski...

Većina fanova koji prate sve događaje oko natjecanja na YouTubeu hvale hrvatsku predstavnicu, a mnogi od njih primijetili su kako Albina savršeno govori engleski
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22) danima se u Rotterdamu nakon proba druži s eurovizijskim blogerima i novinarima,a već nakon njezine druge probe Hrvatska je na kladionicama skočila s 21. na 16. mjesto. Osim pjesme, korisnici YouTubea komentiraju i Albininu odjeću, ponašanje i osobnost. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Većina fanova, koji prate sve događaje oko natjecanja na YouTubeu, hvali hrvatsku predstavnicu, a mnogi od njih primijetili su kako Albina savršeno govori engleski.

- Woow, engleski joj je savršen, ima američki naglasak; Taj njezin engleski, preslatka je; Sjajno govori, ima savršenu energiju - pisali su u komentarima ispod videa u kojem Albina razgovara s ekipom iz Wiwibloggsa.

Poznato je da eurovizijski blogeri i komentatori ne kriju da ih je naša predstavnica oduševila osobnošću i komunikativnošću. 

Inače, Albina je i studentica četvrte godine studija engleskog jezika i povijesti na splitskom Filozofskom fakultetu.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • djoko1 16.05.2021.

    Ahahahhah, ne pratim ovo sr*nje od eurovizije, ali sam morao komentirati...., znači mala sasvim ok priča..., niti jedan Englez joj ne bi p od prigovora dao..., glavno je da ovi "pametnjakovići" šta ne znaju hrvatski, a kamoli engleski idu prigovarat🤦‍♂️

  • Admiral.hr 16.05.2021.

    Hair is disaster

  • 16.05.2021.

    Solidan engleski nije savršen engleski. Ovo je bila uobičajena konverzacija, ništa preteško, ni prepametno i da, govori tečno i naglasak joj nije "pipl mast trast as", ali reći da ga govori savršeno je pretjerivanje jer ga sigurno ne govori savršeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare