To je to što me zanima!

VIDEO: Okupili se na trgu i pjevali Balaševićeve pjesme

Građani Novog Sada uputili su posljednje pozdrave preminulom Đorđi Balaševiću. Suze i jecaji ne prestaju, a od legendarnog kantautora oprostili su se i pjesmama na Trgu Slobode
Vidi originalni članak

Tuga u Novom sadu ne jenjava. Brojni obožavatelji preminulog kantautora Đorđe Balaševića okupili su se na Trgu slobode kako bi mu uputili posljednje pozdrave. Donijeli su cvijeće i zapalili svijeće, a naposljetku su složno zapjevali Balaševićeve pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na taj su mu način odali počast. Prethodno su se sugrađani okupljali i oko njegove kuće u Ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu. U suzama su mu zapalili svijeće. 

- On će vječno živjeti. Jedino što sada možemo je pjevati njegove pjesme i pamtiti ih. Na taj će način ostati zauvijek živ - rekao je jedan od njegovih susjeda za srpski Blic

VIDEO: LAKU NOĆ, DRAGI ĐOLE Kći Balaševića shrvana od boli: Liječnici se borili preko dva sata

Od Balaševića su se oprostili brojni njegovi kolege i prijatelji. Vijest o njegovoj smrti potresla je cijelu regiju.

Đorđe je preminuo  u Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gdje je prije tri dana primljen zbog upale pluća. Srpski mediji pišu kako su liječnici dali sve od sebe, no nije izdržao. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • BARUH 20.02.2021.

    Napustio nas je legendarni glazbenik ali iznad svega veliki COVJEK. Hvala ti generacijo moja sto sam smio uzivati u tvojim pjesmama. Neka ti je laka vojvodjanska gruda i nek ti je mirno tvoje omiljeno panonsko more. Tvojoj obitelji zelim puno snage u ovim teskim trenucima.Sa od srca dolazecom sucuti.

  • MightyRavendark 20.02.2021.

    Znaš šta, neka mora sve potope, nek se glečeri rasture, večni snegovi otope. Pa šta, neka kiše ne prestaju, neka gromovi polude, SAMO RATA DA NE BUDE! Znaš šta, nek se doba preokrenu, nek se zvezde uznemire, nek se planine pokrenu. Pa šta, vetri nek pomahnitaju, nek se vulkani probude, SAMO RATA DA NE BUDE!

  • Stahp 19.02.2021.

    "Umetni emotivni citat za jeftine poene".

Komentiraj...
Vidi sve komentare