To je to što me zanima!

VIDEO Prvi kadrovi 'Povratka u Hogwarts': Harry Potter, Ron i Hermiona ponovno su zajedno

Teaser za specijal 'Povratak u Hogwarts' sadrži sve ono čemu su se obožavatelji nadali - Peron 9 i 3/4, vlak Hogwarts Express i pozivnice za svečano okupljanje bivših učenika najpoznatije čarobnjačke škole
Vidi originalni članak

HBO Max je objavio prvi teaser za nadolazeći specijal '20. godišnjica Harryja Pottera: ​​Povratak u Hogwarts'. Dugoočekivano okupljanje omiljenih čarobnjaka premijerno će se prikazati 1. siječnja 2022. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi film iz popularne franšize, 'Harry Potter i Kamen mudraca', stigao je u kina u studenom 2001. godine, te se ovim specijalom obilježava njegova svečana dvadeseta godišnjica.

Iako je kratak, teaser za 'Povratak u Hogwarts' sadrži sve ono čemu su se obožavatelji nadali - Peron 9 i 3/4, vlak Hogwarts Express, pozivnice za svečano okupljanje i izdanje novina 'Dnevni prorok' s naslovom 'Bivši učenici se vraćaju u Hogwarts'.

Također, teaser uključuje i listu glumaca koji će se pojaviti u specijalu, a među njima je i slavna trojka - Daniel Radcliffe (32) kao Harry Potter, Rupert Grint (33) kao Ron WeasleyEmma Watson (31) kao Hermiona Granger.

Okupljanju će se pridružiti i velika imena poput Robbieja Coltranea (Hagrid), Matthewa Lewisa (Neville Longbottom), Marka Williamsa (Arthur Weasley),  Helene Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralpha Fiennesa (lord Voldemort), Jasona Isaacsa (Lucius Malfoy), Garyja Oldmana (Sirius Black), Toma Feltona (Draco Malfoy) i mnogih drugih.

PROŠLO JE 20 GODINA Okupljaju se zvijezde Harryja Pottera, ali bez J.K. Rowling

Autorica Harryja Pottera, J.K. Rowling, se neće pojaviti u specijalu. Podsjećamo, Rowling se našla na udaru kritika zbog svojih kontroverznih komentara u posljednjih nekoliko godina, a posljednji je bio u srpnju 2020., nakon što je na Twitteru podijelila svoje stajalište o transrodnoj zajednici. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare