To je to što me zanima!

VIDEO Zagorac Marijan osvojio milijun kuna i 'skamenio' se od šoka: Bio sam pod dojmom

Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja, rekao je u šali Marijan, inače građevinski inženjer iz Lobora
Vidi originalni članak

Gospodine Marijane, osvojili ste Jackpot, viknula je voditeljica Jelena Glišić sretnom dobitniku iz Lobora. U 100. kolu igre Loto 7 u srijedu je osvojen dobitak ‘Druga šansa’ u iznosu od 1.000.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Marijan Benković iz Lobora je 3. prosinca svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Zlataru i odigrao deset kombinacija i Joker, uplatio iznos od 80 kuna te je prijavom na igru ‘Druga šansa’ svoj nedobitni listić pretvorio u dobitni. Ipak, kad je zavrtio kolo i osvojio milijun kuna, reakcija je izostala. Voditeljica mu je čestitala, zahvalio se, ali očito je još bio u nevjerici i šoku. 

Marijan je podigao dobitak, rekli su iz Hrvatske lutrije. 

- Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja - rekao je u šali odmah na početku gospodin Marijan, inače građevinski inženjer iz Lobora.

- A što reći, puni smo dojmova i kao da još uvijek ne vjerujemo jer u ovo predblagdansko vrijeme, bolji poklon nismo mogli niti zamisliti - dodao je.

Više o tome što je rekao Marijan pročitajte OVDJE

POGLEDAJTE INTERVJU S TRENEROM: ‘NIJE BITNO ŠTO JEDEŠ, NEGO OD KUD HRANA DOLAZI’

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Igor3098 16.12.2022.

    I onda će netko reci da loto nije namještaljka, s krajem godine svi nešto vrte na milijun, zadnji mjesec dva već 3-4 dobitka, treba se rjesit love kraj je godine

  • Šećerbrdo 16.12.2022.

    Lik hladan ko špricer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare