To je to što me zanima!

VIDEO Zdravko Čolić rasplesao i raspjevao publiku u Osijeku

Uvijek se vraćam u Osijek, od svojih ranih početaka karijere. Jedan je Osijek, rekao je na početku koncerta Čolić, a onda je tri sata zabavljao publiku
Vidi originalni članak

Velikim pljeskom u petak je ispunjena osječka dvorana Gradski vrt dočekala Zdravka Čolića, glazbenog fenomena ovih prostora i već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro večer Osijek. Hvala vam što se došli. Pozdravljam sve iz regije i cijele Hrvatske. Osijek je divan, tu imam puno prijatelja i svega. Divno je doći i naravno, divna je hrana. Uvijek se vraćam u Osijek, od svojih ranih početaka karijere. Jedan je Osijek - rekao je Zdravko na početku koncerta. Veselu večer otvorio je pjesmom 'Mjerkam te, mjerkam', a publika je počela glasno pjevati uz njega. 

Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon osam godina, koliko je prošlo od posljednjeg održanog u gradu na Dravi, ujedno gradu za kojeg Čolića, kao 'osječkog zeta', vežu i posebne emocije i privatne veze. 

- Nije tajna da me posebne emocije i privatne veze vežu za Osijek, prije svega, moja supruga Aleksandra je Osječanka, samim time, ja sam 'osječki zet', rekao je Čolić nekoliko dana uoči koncerta.

Na pozornicu je izašao u elegantnoj kombinaciji s ljubičastim sakoom, koji je kasnije, nakon kratke pauze, zamijenio sivim. Koncert je započeo nešto iza 20 sati, a trajao je gotovo do ponoći. Publika je neumorno plesala uz više od 40 Čolićevih hitova, poput 'Produži dalje', 'Živiš u oblacima', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Svadbarskim sokakom', 'Krasiva', 'Čini ti se grmi', 'Noć mi te duguje', 'Pusti, pusti modu', 'Zvao sam ju Emili', 'Ti si mi u krvi' i brojnim drugima. 

Čolić je cijelu večer imao odličnu interakciju s publikom, pozdravljao je sve u prvim redovima, ali i one koji su mu bili dalje. Od nekih je čak dobio i ruže. Na pozornici su mu se pridružili i plesači koji su svojim koracima oduševili sve prisutne. Zdravko im se također pridružio u plesu i time podigao energiju u cijeloj dvorani.

S obzirom kako jedna dvorana nije bila dovoljno velika da bi mogla primiti Osječane i njihove goste koji su na koncert došli iz mnogih drugih gradova i država, Čolić će u 'Gradskom vrtu' nastupiti i u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare