To je to što me zanima!

Vidina žena pohvalila se svojim lentama koje je dobila kao miss

Osim nogometnim uspjehom Vide i selfijima bivše misice, mnogi su još od ruskih tribina očarani Domagojevim i Ivaninim sinom Davidom (2) pa je dječak 'pobrao' najviše komplimenata
Vidi originalni članak

Stvarajte sebi lijepe uspomene. One nemaju cijenu, komentirala je danas Ivana Vida (24) na profilu društvene mreže uz fotografiju na kojoj je pokazala lente koje je skupila prije nego se odlučila posvetiti suprugu, nogometašu Domagoju Vidi (29). 

DOČEKALI SVOG JUNAKA Fešta u Miholjcu: Vidina Ivana 'rasturala' je na bubnjevima...

Fotografija prikazuje ono što je Ivani očito jedna od dražih uspomena, četiri lente kao dostignuća na izborima ljepote: 'Prva pratilja Miss Hercegovine', 'Miss turizma Hrvatske', 'Prva pratilja Miss Dalmacije' i 'Kraljica Hrvatske'.

Nakon što je ovih dana s mužem proslavila njegovo srebro sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, supruga našeg reprezentativca trenutno odmara u rodnom Metkoviću pa je objavila i par selfija s, kako kaže, 'ladne vode Neretve'.

VATRENE LJUBAVI Ovako se slavi: Rakitić izljubio Raquel, Ivana se zahvalila Vidi

- 'Zauvijek misica' i 'najzgodnija supruga naših nogometaša' neki su od laskavih komentara Ivaninih pratiteljica. No bilo je i par ponešto drugačijih dojmova pa je jedna pratiteljica napisala da joj je 'najljepša Lovrenova partnerica, ali o ukusima se ne raspravlja'... 

Osim nogometnim uspjehom Vide i selfijima bivše misice, mnogi su još od ruskih tribina očarani Domagojevim i Ivaninim sinom Davidom (2) pa je dječak 'pobrao' najviše komplimenata:

- 'Najljepša si Ivana i imaš najslađe dijete na svijetu', 'Vaš mali je legenda' i 'Bebač je presladak' bile su neke od poruka Ivani. 

Ivana se natjecanja i izbora ljepote odrekla čim je u lipnju prošle godine našem stoperu izrekla sudbonosno 'da', pa je tada izjavila da se želi posvetiti samo Domagoju i obitelji.

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

VIDI OVO: Demi uzimala meth?

Idi na 24sata

Komentari 158

  • princessnora 26.07.2018.

    uradila je nos i usne, neka je, užasna je bila prije, ne znam tko joj je dao ove ''siiiilneeee'' lente. za estetsku sam u granicama normale, ona po meni nije pretjerala sa operacijama

  • lovric 24.07.2018.

    ona je predivna za njega takvog...

  • dalmatinka06 24.07.2018.

    Boze u sto lici!!? S ovoliko para napravit ovo od sebe... tragedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare