To je to što me zanima!

Vidite li razliku? Irina učvrstila trbuh za Cannes, a dva tjedna kasnije se ipak malo 'opustila'

Na jednom od crvenih tepiha Irina je stigla u kožnoj suknji i topiću koji su istaknuli njene ubojite trbušnjake koji su bili čvršći no ikada.
Vidi originalni članak

Supermodel Irina Shayk (37) viđena je s kćerkicom Leom De Seine u New Yorku dok ju je vodila u vrtić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanosna Ruskinja pritom je uskočila u uske traperice i traper jaknu ispod koje je imala samo minijaturni topić koji je istaknuo njen trbuh.

Iako manekenka izgleda sjajno u svakoj prilici, neki su primijetili da joj trbuh ne izgleda toliko čvrsto kao na nedavnom 76. Filmskom festivalu u Cannesu na kojem je oduševila golišavom kombinacijom.

Podsjetimo, na jednom od crvenih tepiha Irina je stigla u kožnoj suknji i topiću koji su istaknuli njene ubojite trbušnjake koji su bili čvršći no ikada.

Kako god bilo, Irina i dalje opravdava titulu jedne od najljepših žena svijeta, a s ocem svog jedinog djeteta, glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, ostala je u vrlo prijateljskim odnosima te se i dalje često mogu vidjeti zajedno. Koliko su bliski, dovoljno govori i podatak da i na godišnje odmore odlaze zajedno s mezimicom, a mnogi misle i da su se pomirili.

Svoju četverogodišnju vezu i zaruke prekinuli su u ljeto 2019. godine kada je malena imala dvije i pol godine, no o pomirenju šute.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV':

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bree77 09.06.2023.

    Pa dobro malo je udahnula na tepihu.....da ostavi bolji dojam.....kratko bila bez zraka....inače mršava žena i nije neka razlika

  • sanišajn 09.06.2023.

    Ne vidim razliku

  • Tko pjeva zlo ne misli 09.06.2023.

    A gdje je grudi skrila?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare