To je to što me zanima!

'Vidjeti Sobrala kako predaje Netti nagradu - neprocjenjivo'

Houdeka je 'isprovocirao' intervju u kojem je Salvador 'popljuvao' ovogodišnju izraelsku predstavnicu, a sada i pobjednicu Eurosonga, Nettu Barzilai
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (37) prije nekoliko dana na društvenoj mreži je 'oprao' prošlogodišnjeg pobjednika Eurosonga, Portugalca Salvadora Sobrala (28), ubrzo nakon toga napali su ga fanovi pjevača, a sada je, čini se, izvukao deblji kraj.

POGLEDAJTE VIDEO.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sjajan Eurosong! Puno fantastičnih pjesama! Bilo je napeto do samog kraja! Moji favoriti Bugari Equinox ipak nisu dobacili daleko, ali meni je ta pjesma top. Odlične su mi bile Austrija, Njemačka, Estonija. Čestitke Netta Barzilai na čistoj pobjedi, razvalila je večeras! Iako nije bila moj favorit, moram reći da je nagradu svakako zaslužila. Vidjeti Salvadora Sobrala kako joj na kraju predaje nagradu bilo je neprocjenjivo - napisao je Houdek na društvenoj mreži.

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

Osm toga, u komentarima je objavio fotografiju trenutka u kojem Sobral Netti predaje nagradu i čestita na pobjedi, nakon što je prije par dana 'popljuvao' njezinu pjesmu.

- Ova scena je SVE - zaključio je zadovoljni Jacques.

URNEBESNE REAKCIJE 'Pobjednica Netta izgleda kao Björk koja pleše kokošji ples'

Podsjetimo, Jacquesa je 'isprovocirao' intervju u kojem je Salvador 'popljuvao' ovogodišnju izraelsku predstavnicu, a sada i pobjednicu Eurosonga, Nettu Barzilai (25).

- Srami se, srami! Pobjednik Eurosonga ne bi smio ovako govoriti! Toliko si se trudio predstaviti svijetu kao skroman čovjek, pravi umjetnik - i možda si uspio zavarati cijelu Europu, ali mene nisi - poručio je Sobralu. 

POBJEDNICA EUROSONGA NETTA Živjela je u Nigeriji, a radila je u vojsci i čuvala djecu u vrtiću

Njegov post podijelio je stavove među Portugalcima. Većina njih je stala na Houdekovu stranu, no bilo je i onih koji su mu se suprotstavili.

 
Idi na 24sata

Komentari 33

  • 14.05.2018.

    Katastrofa, ovo se ne moze ni zvati pjesmom, ovaj Eurosong postaje promocija ped.er.luka, bljak

  • LOVAC NA PINOKIJE 14.05.2018.

    Židov Željko Houdek lobira u korist izraelske pjevačice,.... ja tu ne vidim ništa čudno. sasvim očekinana farsa

  • stbbb 14.05.2018.

    Sramota ko ona gica iz Mapet showa da je iz pojasa Gaze nebi pobjedila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare