To je to što me zanima!

Vidojeva bivša supruga Lana je krenula u napad: Nikolini Pišek ne želi dopustiti nasljedstvo...

Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, izjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek naslijedi imovinu, a sada se u cijelu raspravu uključila i Lana Ristović, bivša Vidojeva supruga
Vidi originalni članak

S Vidojevom bivšom suprugom Lanom, voditeljica Nikolina Pišek (47) vodi tri postupka na sudu. Pišek objašnjava kako i iza njih stoji, bivši svekar Miša Grof jer je do ljeta prošle godine imala više-manje korektan odnos s kćeri i suprugom iz Vidojeva prvog braka. Lana je Nikolini, barem deklarativno, pružala podršku u trenucima obiteljske tragedije i netom nakon nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No kad je “deda” Miša krenuo osporavati imovinu, i Vidojeva bivša supruga uključila se u priču te blokirala promet Nikolininom imovinom koju je stekla u braku s Vidojem.

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu - kratko je komentirala Nikolina ne želeći iznositi previše detalja.

Nikolina čeka na suđenje na Općem građanskom sudu u Zagrebu. To bi bio pokušaj mirenja s Mateom, maloljetnom kćeri pokojnog supruga Vidoja iz prvog braka, no zasad nije poznato kada će se nastaviti.

SPOMEN SMRTI Na grobu stoji emotivna poruka Nikoline Pišek i kćeri za Vidoja, Miša Grof došao s 'osiguranjem'

Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja 2022. godine u 44. godini života, a prema obukcijskim nalazima, uzrok je bio srčani udar.

Godinu dana nakon, podjela nasljedstva i dalje nije završena. Sudskim procesima ne nazire se kraj, a rasprave se otkazuju. 

- Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam obitelj s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Oni se pokušavaju ugurati u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - izjavila je Nikolina nakon još jedne odgođene rasprave u kojoj se trebala 'suočiti' s Laninom i Vidojevom kćeri Mateom.

Još prije godinu dana, Lana i Nikolina bile su si međusobna podrška na Vidojevom posljednjem ispraćaju na Novom groblju u Beogradu. Lana je stajala iza Nikoline, a dok je ona primala sućut, bivša supruga je čuvala Nikolininu i Vidojevu kći Unu Sofiju. Tom je gestom samozatjna Lana pokupila simpatije javnosti, kao i polusestre Matea i Una koje su se nježno držale za ruke tijekom ispraćaja. Tada su se i Lana i Nikolina još grlile, te jedna drugoj bile podrška. 

Podsjetimo, Vidoje je Lanu 2011. ostavio zbog glumice Katarine Radivojević, no zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima, a Matea se znala često družiti s ocem i Nikolinom.

JOŠ JEDAN PROBLEM U NIZU Ristovići su ljetovali u njegovoj vili: Slovenca sumnjiče da im je ukrao 250.000€, čeka suđenje

Vidojev otac u lošim je odnosima s Nikolinom od smrti sina, a Unu Sofiju ne viđa. Ipak, unuka Matea svaki je dan dolazila kod njega nakon očeve smrti.

U subotu, 29.travnja, tjedan dana prije godišnjice smrti povjesničara umjetnosti, dio obitelji i prijatelji odali su mu počast. Ristovićeva udovica, Nikolina, suprugu na grobu ostavila je emotivnu poruku i veći cvjetni aranžman. 

- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogriješili o tebe. Una i Nikolina - piše na vijencu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Lesi se vraća kući 04.05.2023.

    Možete ju povući za muf

  • grom 1992 04.05.2023.

    Ti nekome možeš reći da ima prevelike ambicije. Ali kako se kaže kod nas: tko o čemu nego vojnik o skraćenju a k...a o poštenju.

  • stkike 04.05.2023.

    Miša-Piša

Komentiraj...
Vidi sve komentare