To je to što me zanima!

Vidovnjaci o osobnosti bebe: Bit će osjetljiv i vrlo intuitivan...

Dijete Kate Middleton i princa Williama rođeno je u osjetljivom horoskopskom znaku Raka. Da je vojvotkinja rodila dan kasnije, dječak bi bio rođen u znaku Lava
Vidi originalni članak

Novorođeni budući britanski prijestolonasljednik rođen je u horoskopskom znaku Raka. Britanski vodeći vidovnjaci tvrde da se prema datumu i vremenu njegova rođenja može vidjeti da će dobro baratati riječima i biti dobrog zdravlja. Vidovnjakinja Linda Lauren otkrila je da će maleni biti vrlo intuitivan i ljubazan jer je rođen u emocionalno osjetljivom horoskopskom znaku Raka, istom znaku u kojem mu je rođen otac i pokojna baka, Williamova majka Diana. Da je Kate rodila dan kasnije, dječak bi bio rođen u vatrenom znaku Lava.

- Njegova energija govori da će biti vrlo intuitivan i ljubazan jer se rodio za vrijeme ciklusa punog mjeseca. Vjerojatno će rano progovoriti - rekla je i zaključila da će mu majka Kate zbog njegove osjetljive prirode biti snažna vodilja dok bi s ocem mogao imati određene trzavice u odnosu.

- Obitelj je na čelu s jakom Katherine koja je rođena u znaku Jarca. Energija koju dijele kao obitelj je jako plava i ljubičasta što mi govori da bi princ William mogao imati određene emocionalne probleme sa sinom, no oni će to prevladati. Cjelokupna boja je žuta, riječ je o vrlo jednostavnoj, sretnoj vibri - rekla je Linda dok je astrolog Patrick Arundell zaključio da će budući kralj biti više konvencionalan zbog znaka u kojem je rođen.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • mily 24.07.2013.

    kako sam zabrinuta! bože moj, što ga sve čeka u životu! sve neki problemi, muka, neimaština, pronalazak posla, borba za opstanak ...??? ali, kao i svakom drugom djetetu na ovom svijetu želim da bude živ i zdrav!

  • kotangens_1 23.07.2013.

    kolko gluposti, ja sam rođen u znaku raka pa nisam ni osjetljiv ni ništa od tih gluposti što su oni tu natrabunjali

  • CTEBAH 23.07.2013.

    Ma nek Mami nisu popucali ........kapilari, a o dojenju da nepričamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare