To je to što me zanima!

Vidu na romantičnoj večeri sa suprugom zaskočio obožavatelj

Hrvatski nogometni reprezentativac u pauzama između utakmica uživa u društvu supruge Ivane, sina Davida te bliskih prijatelja, a mirna večera nije mogla proći bez obožavatelja koji ga je užicao fotografiju...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida (29) u pauzama između utakmica za turski nogometni klub Bešiktaš, uživa u društvu supruge Ivane (25) i trogodišnjeg sina Davida. Hrvatski reprezentativac objavio je na društvenim mrežama fotografiju iz poznatog azijskog restorana 'Zuma' u Istanbulu, a svu pažnju ukrao je David. 

- Super ste. Posebno najslađi David - samo je jedan od komentara obožavatelja. Pridružili su im se i bliski prijatelji, kako Domagoj kaže, njihova turska obitelj, Azem Haydaroğlu i Yilmaz Demirok, a večera nije mogla proći bez 'užicane' fotografije mladog fana koji je sreo hrvatskog nogometaša u restoranu. 

Inače, 'Zuma' je na glasu kao jedan od najboljih istanbulskih restorana, a cijene sushi rolica kreću se od 70 do 150 kuna. 

Obitelj Vida najprije je živjela u Kijevu gdje je Domagoj igrao za Dinamo Kijev, a sada žive u Turskoj. Četiri godine života u Kijevu su joj bile predivne, ali joj nije odgovarala hladnija klima, ispričala je Ivana za Story. Zbog toga joj je u Istanbulu bolje jer je vrijeme slično našemu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Grad je zaista čaroban i poseban samim time što je jedini grad koji se prostire na dva kontinenta pa živimo u Aziji, a u šetnju Bosporom, na čaj i baklavu idemo u Europu. Hrana, kultura, običaji su im fascinantni - rekla je Ivana s oduševljenjem.

Kako kaže, Turci su ih odlično prihvatili. 

- Oni žive za nogomet i veliki su fanatici tog sporta. Obožavaju djecu, a David ne prođe nezamijećeno. Mogu reći da je poznatiji u Istanbulu nego u Hrvatskoj, a dobio je i nadimak Yellow Eagle, odnosno žuti orao - ispričala je nogometaševa supruga. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • olovkajezakon 24.01.2019.

    Krenete sa Vidom, pa na restoran i završite sa ženom

  • Ivica Gljivica 24.01.2019.

    Sad će antipatična gđa. Vida puhat ko damfmašina jer kak ne mogu jadni izaći u javnost a da ih netko ne ometa. A vjerujem da ona sama negdje izađe, nitko je ne bi previše zapažao a kamoli prepoznao, jer je "jedna od mnogih", na isti kalup, plastična, odbojna i zamjenjiva. Vida je izgleda OK, a on mora nju trpit doma :-))

  • rea0770 24.01.2019.

    Čovjek izađe na obićnu večeru i odmah je romantična

Komentiraj...
Vidi sve komentare