To je to što me zanima!

Viktorijina anđelica mamila je poglede u minijaturnom bikiniju

Winnie boluje od vitiliga, ograničene depigmentacije kože koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo četiri godine. Svojedobno je izjavila da unatoč 'nesavršenostima' obožava svoje tijelo
Vidi originalni članak

Viktorijina anđelica Winnie Harlow (24), koja se proslavila nakon showa 'America's Next Top Model', posjetila je Miami s prijateljima. Manekenka je za kupanje na plaži odjenula minijaturni bijeli kupaći kostim te je ponovno plijenila pažnju. 

- Najbolja stvar u životu što možeš biti je svoj - napisala je Harlow ispod golišave fotografije. 

Harlow na društvenoj mreži ima 4,5 milijuna pratitelja, a mnogi su joj pisali pozitivne komentare. 

- Tako ti se divim - rekli su joj te dodali da izgleda savršeno.

Manekenka je u Miamiju odsjela u luksuznom hotelu s pet zvjezdica 'The Setai'. Cijena noćenja u 'običnoj' sobi iznosi 3.824 kuna, a apartman s pogledom na ocean košta 11.767 kuna. Osim što se častila u skupom hotelu, kako američki mediji pišu, Harlow je i s prijateljima plovila jahtom koja je u vlasništvu Davida Grutmana (44). 

Winnie boluje od vitiliga, ograničene depigmentacije kože koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo četiri godine. Svojedobno je izjavila da unatoč 'nesavršenostima' obožava svoje tijelo.

- Nisam različita od drugih zbog svoje kože. Razlikujem se jer svoju ljepotu ne vidim na temelju mišljenja drugih. Lijepa sam jer ja to znam. Svaki dan slavite to što ste jedinstveni - zaključila je manekenka. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • blonde 03.11.2018.

    lijepa je i posebna...

  • torente2 01.11.2018.

    Super izgleda,odlično!

  • 31.10.2018.

    Ovi komentari su moja Hrvatska :(, zapanjujuce koliko ogranicenih kojima fali seksa, sefu vire iz supka, frustrirani i znojni bez love pa se zalete na tipkovnici misleci da su nasli nekog kome je gore i udri da se sami sebi cine normalnima 🤣🤣🤣kakav jad ta ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare