To je to što me zanima!

Vila pokojne Elizabeth Taylor prodaje se za 45,6 milijuna kn

Agencija za nekretnine koja je posrednik pri prodaji vile pokojne holivudske dive opisala je posjed kao ranč na proplanku iznad Los Angelesa uređen u stilu 1960-ih
Vidi originalni članak

Pokojna holivudska diva je 30 godina bila vlasnica raskošne vile na Bel Airu. Vila se prostire na 650 četvornih metara i ima dvorište puno ruža. Prodaje se za 45,6 milijuna kuna. Agencija za nekretnine, koja je posrednik pri prodaji vile Elizabeth Taylor, opisala je posjed kao ranč na proplanku iznad Los Angelesa uređen u stilu 1960-ih, koji je još i danas u besprijekornom stanju. 

Vila ima prostranu kuhinju i blagovaonicu prikladnu za veliku obitelj, spavaću sobu za par i dvije obiteljske spavaće sobe u prizemlju iz kojih se pruža pogled na dvorište u kojem je bazen. U prizemlju kuće je i projekcijska dvorana koja je uređena tako da može biti i ured te velika kupaonica sa saunom i prostorije za osoblje. 

Na katu vile je još jedna velika kupaonica, garderoba i dvije manje spavaće sobe. U dvorištu je veliki staklenik u kojem je glumica uzgajala orhideje te umjetno jezerce s vodopadom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare