To je to što me zanima!

Vin Diesel otkrio: Bit će deset nastavaka 'Brzih i žestokih'

Nakon prošlotjednih poprilično loših izvještaja iz Universala, da ne mogu pronaći novog redatelja za 'Brze i žestoke 8', ovaj tjedan dobivamo mnogo bolje vijesti
Vidi originalni članak

Otkako je James Wan , redatelj odličnih 'Brzih i žestokih 7' , odustao od daljnjeg snimanja nastavaka, producentska kuća Universal je mučila muku s nalaskom redatelja. Očigledno je da je i Justinu Linu , koji je režirao nastavke od trećeg pa do šestog dijela serijala, malo prekipjelo, pa niti on nije baš zainteresiran za povratak u visokooktanske vode.

No loše vijesti na stranu, Vin Diesel i dalje ima mnogo dobrih. Na svojem službenom profilu na Facebooku je otkrio neke značajne informacije.

- Ljubitelji sage ‘Brzi i žestoki’ su najbolji na svijetu. Otkako sam 2008. postao producent, bili ste sa mnom na svakom koraku, dajući mi dragocjenu podršku. Hvala vam - prvo je izjavio.

Vin se potom osvrnuo na probleme s redateljem, rekavši da on nema namjeru režirati jer za takav posao treba pažljivo rukovanje.

- Universal je bio dobar prema meni i imali su vjeru u moju viziju. Bili su poput obitelji, pa sam im obećao da ću odraditi još jednu trilogiju da dovršim sagu. - rekao je Diesel.

Nakon toga je najavio da će otkriti tko su redatelji u svojoj idućoj objavi na Facebooku, ali izgleda da je o nečemu drugom razmišljao jer je iduća objava bila o bonus materijalu za ‘Brze i žestoke 7’. Hoće li uistinu i biti snimljeno još toliko nastavaka, ostaje nam da vidimo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ny 02.10.2015.

    dodi Vin da te ja malo provozam.... :)))

  • kung fu panda 02.10.2015.

    Bez Paula mi nije interesantno

  • El Tractor 02.10.2015.

    Ovo se ionako snima zbog zarade, ima ljudi koji vole akcijske scene-šta se kaže ka u filmu(znači nestvarne).

Komentiraj...
Vidi sve komentare