To je to što me zanima!

Vinko Filipić ljubi bivšu Tarikovu djevojku Moranu

Mlada ekonomistica i direktor Fashion.hr-a zbog zaposlenosti većinu vremena provode zajedno u njegovu stanu. Vinko nije htio komentirati vezu
Vidi originalni članak

Vinko Filipić (28) prije pola godine prekinuo je dvogodišnju vezu s glumicom Ivom Visković. Nakon tri mjeseca samovanja direktor modne manifestacije Fashion.hr zaljubio se u novu djevojku, ekonomisticu Moranu Stinčić (28), koja je dvoipolgodišnju vezu s glumcem Tarikom Filipovićem prekinula 2006., potvrdili su njihovi poznanici. Šuška se da su poznanstvu Vinka i Morane “kumovali” zajednički prijatelji. Jedno drugom svidjeli su se na prvi pogled, ali ljubav se dogodila kasnije.
- Samo ću se nasmijati i neću ništa reći - rekao nam je Vinko. Par zajedno ne izlazi na društvena događanja jer navodno svoju intimu žele zadržati za sebe te svaki slobodni trenutak provode u njegovu stanu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tajnamoja 28.05.2008.

    Zanimljivo je kako veze pucaju zbog daljine, a kad tek započinju vezu, onda im nije teško susretati se bez obzira na obaveze i kilometre.

  • A1977 27.05.2008.

    Jaka stvar!!! Tramvaji su nam nesigurni, poskupljuje benzin, ljudi mole puk da im se plate operacije...kakve vijest za vezu neke Tarikove bivse i Viskovicinog bivseg...HU KERS!!!!????

Komentiraj...
Vidi sve komentare