To je to što me zanima!

Zvijezda 'Boljeg života' u 58. godini odjenula prozirnu haljinu

Lidija Vukićević je poznata po tome da objavljuje provokativne fotografije. Nije joj strano uslikati se u kupaćem kostimu, a nakon toga u komentarima uslijede komplimenti na račun njenog mladolikog izgleda...
Vidi originalni članak

Glumica Lidija Vukićević (57), poznata po ulozi Violete u seriji 'Bolji život', ponovno je zablistala. Crvenim tepihom na Izboru za Miss Srbije prošetala je u golišavom izdanju. Odjenula je prozirnu haljinu na kojoj su bili uzroci cvijeća, a ispod kreacije su se nazirale gaćice i grudnjak, a preko nje je 'nabacila' bijelu bundu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija s Izbora za Miss Srbije, a svaka je privukla komplimente obožavatelja. 

- Ti si jedina prava misica - komentirali su joj fanovi.

Glumica je poznata po tome da objavljuje provokativne fotografije. Nije joj strano uslikati se u kupaćem kostimu, a nakon toga u komentarima uslijede komplimenti na račun njenog mladolikog izgleda. 

- Lidija je oduvijek bila fatalna žena kojoj godine ne mogu ništa. Više od dva desetljeća navikavala se na hvalospjeve i činjenicu da se za njeno ime veže samo neprolazna ljepota i mladolikost - rekla je anonimna Lidijina prijateljica za srpske medije.

Lidija iza sebe ima bogatu karijeru. Osim u 'Boljem životu' gdje je utjelovila Giginu kćer, Lidija je glumila u komediji 'Žikinoj dinastiji', filmu 'Razvod na određeno vrijeme', 'Špijun na štiklama' i mnogim drugim filmovima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • sasa66 10.10.2019.

    Dobra, i bolji život bi bio kad bi se probali

  • trlibrli 10.10.2019.

    Može bit lipa ka Gospe ali kad se sitim kojoj stranci pripada i kakve svjetonazore ima dodje mi da se ispovraćam. A u biti i briga me za tamo neku staru punu silikona i koječega.

  • _Varešak_ 10.10.2019.

    Starka je još i te kako upotrebljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare