To je to što me zanima!

Više ne glumi: Meghan Markle trebala je biti Bondova djevojka

Meghan će se udati u svibnju 2018. godine Zbog toga je napustila glumačku karijeru i posvetila se humanitarnom radu. Jamesa Bonda će u još jednom nastavku glumiti Daniel Craig
Vidi originalni članak

Dobra je glumica, seksi i glamurozna. Meghan Markle (36) bila bi savršena Bond djevojka, otkrio je izvor iz produkcije novog filma o Jamesu Bondu. No jača od najjačega tajnog agenta bila je ljubav prema princu Harryju (33), za kojeg će se Meghan udati u svibnju 2018. Zbog toga je napustila glumačku karijeru i posvetila se humanitarnom radu.

Producenti su je primijetili u seriji u američkoj odvjetničkoj drami 'Face' gdje ima ulogu asistentice Rachel. Najpoznatije Bondove djevojke dosad su bile Jane Seymour, Halle Berry, Denise Richards, Kim Basinger, Ursula Andress, Monica Bellucci...

U novom nastavku agenta 007 će peti put igrati Daniel Craig (49), koji je prije dvije godine rekao kako više ne želi glumiti Jamesa Bonda.

- Nije me bilo kod kuće skoro godinu dana - rekao je nakon što je završio sa snimanjem filma 'Spectre'. 

Craigu su navodno producenti nudili više od milijardu kuna da snimi barem još dva nastavak Jamesa Bonda, no zasad su se dogovorili samo za jedan, a iznos koji će dobiti za taj jedan još nije poznat. Nagađa se i da bi James Norton (32) trebao u budućnosti, odnosno kad Craig odustane, glumiti slavnog agenta.

- Zahvalan sam Danielu što će glumiti u barem još jednom Bondu - rekao je Norton.

Prema posljednjim glasinama, 25. film o tajnom agentu svijetlo dana ugledat će 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sunn ARmando 30.12.2017.

    Meni je cura bas simpa ! Simpaticnija od Kate

  • Demetra 29.12.2017.

    Malo objektivnosti ne bi škodilo, Meghan je drugorazredna glumica u serijama, kakva crna Bond djevojka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare