To je to što me zanima!

Više ne mora ići na sastanke liječenih ovisnika, slobodan je

Sin Ryana O’Neala i pokojne Farah Fawcett, Redmond, godinu dana bio je u klinici za odvikavanje. Sudac ga je odlučio pustiti na slobodu jer smatra da se izliječio
Vidi originalni članak

Sinu Ryana O’Neala (71) i pokojne Farah Fawcett, Redmondu (27), policajci su lani u autu pronašli heroin i pušku. Godinu dana proveo je na rehabilitaciji. Tijekom tih godinu dana prekršio je uvjetnu kaznu jer se drogirao i u klinici. To je priznao i sudac mu je produljio boravak na odvikavanju. Prijetila mu je zatvorska kazna od tri godine i osam mjeseci. 

Sad su ga pustili kući jer sudac smatra da se izliječio. I dalje će morati odlaziti na sastanke u kliniku i prvih mjesec dana na slobodi mora živjeti s nekim tko nije ovisnik. 

- Redmond je sada slobodan. Prošle godine bilo je par trzavica u liječenju, no sad je sve to iza njega. Ima brojne mogućnosti, no prvo mora dobro razmisliti što želi - rekao je njegov odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prva Proleterska_1 11.10.2012.

    Pa ima čaća para , da on absolutno ništa ne treba poželjeti ukljućujući i kokain.

  • Samo jedan jedini 10.10.2012.

    godinu dana na lječenju,u toj istoj godini par trzavica???i izliječio se od ovisnosti eeeeeee pa taj mora da je neki car,kapa dolje!gluposti opet:)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare