To je to što me zanima!

Više neće ljutiti fanove: Kerr opet pozira pristojno obučena

Australska manekenka zauzela je impresivnu joga pozu na plaži, odjevena u gornji dio bikinija i prozirne hlače. Kerr je tako pokazala i svoje vitko, fleksibilno tijelo
Vidi originalni članak

Miranda Kerr (32) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je zauzela joga pozu na plaži. Manekenka je bila odjevena samo u gornji dio bikinija te u prozirne hlače australskog dizajnera Zimmermana. 

Idilična fotografija oduševila je njene obožavatelje te im se tako, možda, iskupila za 'fotku' koja ih je sve šokirala i zbog koje su je kritizirali. Naime, nedavno je objavila fotografiju na kojoj reklamira tenisice poznatog brenda i to tako da se legla, dignula noge u zrak i jedva pokrila, naizgled golu, guzu tenisicima. 

Kerr je velika obožavateljice joge i zdravog načina života, no, kaže, katkad si dopusti jesti što god poželi, jer je sve u umjerenosti. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kurwosawa 03.09.2015.

    Slavne osobe su vam kao bogovi....ova pokazala savrseno tijelo, ova pokazala najsavrsenije dijete, ova pokazala guzu ili pristojnije receno pozadinu, pa cak i grudi, nemrem vjerovat kkaj one to fakat imaju??? ...ouyeeaaah, otvorimo crkvu pod vasim pokroviteljstvom i gradimo im kipove. ;)))

  • SpužvaBobSkockani 01.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Pametna ovca 01.09.2015.

    Ma fučkaš fanove,samo ti poziraj kako god hočeš.Tvoji nefanovi bu gledali slike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare