To je to što me zanima!

Više nema kuhanja u timovima: Žiri će odsad biti mnogo stroži

Anka i Ivan iz Bijelog tima, te Marina i Mario iz Crvenog prikupili su najbolje ocijene u dosadašnjem djelu natjecanja, pa su dobili tjedan odmora od novih kulinarskih zadataka
Vidi originalni članak

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' više ne kuhaju u timovima – od večeras samo deset parova nastavlja borbu za najboljim kuharskim amaterskim parom. Kao najbolji parovi u timovima, Marina i Mario te Anka i Ivan bit će pošteđeni ovotjednog natjecanja u kojem je glavna tema – tijesto.

 S obzirom da je tijesto tema prvog zajedničkog tjedna, natjecatelji će napokon moći napraviti prvi slatki zalogaj u showu. Za početak će na svojim radnim jedinicama pronaći pet zadanih namirnica: margarin, majonezu, piletinu, losos i grašak, od kojih će napraviti samo jedno jelo. Ono može biti predjelo, glavno jelo ili pak desert. Dragan i Verica odlučili su napraviti lazanje, Honorata i Josip raviole s graškom u umaku od kadulje, Filipa i Petra pitu od jabuka, a Doris i Luka crostatu.

Imajući u vidu činjenicu da su natjecatelji podosta naučili u dosadašnjih šest tjedana natjecanja, žiri je odlučio da će odsad biti stroži u ocjenjivanju. Međutim, dok će Ivan večeras dijeliti dvojke na kuhačama, Špiček će od Višnje i Blaženke tražiti frizerske usluge u zamjenu za koji bod više kod ocjenjivanja. 

Tko će među deset parova večeras biti najbolji, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luka___1 14.03.2016.

    tak je trebalo biti od početka, svatko za sebe kao i prošlih sezona i bok............to je bio jedan od razloga zašto nisam gledao, sad možda i pogledam malo.....a da se vrati gretić gledao bi skoro sve

  • Judita👥 14.03.2016.

    još bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare