To je to što me zanima!

Više od 50.000 ljudi čučnulo pa skočilo na zapovijed D. Guette

PRAVI SPEKTAKL Atmosfera je došla do vrhunca tijekom nastupa Van Buurena, Guette i Ingrossa. Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji su mogli uživati i u vatrometu
Vidi originalni članak

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u istom ritmu, a atmosfera je došla do vrhunca tijekom nastupa Armina van Buurena, Davida Guette i Sebastiana Ingrossa. Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji su mogli uživati i u impresivnoj produkciji i vatrometu na glavnoj pozornici.

- Vi ste publika za poželjeti. Neka tulum konačno počne - rekao je David Guetta koji je u Split stigao privatnim avionom. Francuski DJ uspio je cijeli Poljud 'natjerati' da čučne na pod.

- Ajmo sad svi dolje, a na moj znak skočite - vikao je DJ, a publika ga je poslušala. Bilo je više od 50.000 posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Crown 14.07.2014.

    Set mu je bio gotovo u potpunosti katastrofalan. Sva sreća pa je u istom vremenu svirao Cox na vanjskom stagu, inače bi poludio.

  • vedran_zgb 13.07.2014.

    Te fore s čučanjem su mi više nego glupe. Pravi DJi imaju posla za pultom, a ne mahanje s rukama pola seta, pričanje okolo s ekipom, ovakve gluposti...ah, di su dobri stari dani gramofona :)

  • MARSATURNEPTUN 13.07.2014.

    Jedan je Gigi D'Agostino. Ovo danas je "Bože sačuvaj"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare