To je to što me zanima!

Više od kolega: Katy Perry se zbližila s Calvinom Harrisom?

Katy je navodno zavela bivšeg dečka svoje neprijateljice Taylor Swift. Pjevačica i DJ surađivali su na njezinom novom albumu, a prijatelji kažu kako su se zbližili zbog Swift
Vidi originalni članak

Pjevačica sa škotskim DJ-jem radi na svom petom albumu 'Witness'.

- Na početku su bili isključivo profesionalni jedno prema drugome, ali zbližilo ih je ružno iskustvo s Taylor Swift - rekao je izvor.

Calvin Harris (33) s Taylor (27) je bio oko godinu dana i navodno ga je ostavila zbog glumca Toma Hiddlestona (36). Perry i Swift bile su dobre prijateljice i nagađa se da je razlog svađe njihov bivši, pjevač John Mayer (39).

Osim toga, bivše prijateljice ratuju i stihovima. Taylor Swift posvetila je Katy pjesmu ‘Bad Blood’, a ona njoj ‘Swish Swish’.

Katy je potvrdila kraj veze s Orlandom Bloomom u ožujku. Ona je nakon prekida promijenila frizuru, a on je zaveo konobaricu Vivianu Ross koja je zbog afere dobila otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mél.C.B.🌼 01.06.2017.

    Sta je i ona ucinila od sebe,..od prelijepe cure plavih ociju, duge crne kose-u ovo danas. Ne kuzim...

  • katarina j. 01.06.2017.

    On mi je tak bezveze. Iako je dobar u onome što radi. No eto valjda sam u manjini kad mi je ko muškarac neprivlačan sasvim.

  • Heroj ulice. 31.05.2017.

    Katy Perry je samo još jedan primjer nepametne licemjerne social justice warriorke koja lupeta gluposti, sprda se sa žrtvama terorističkih napada i što je najvažnije - nema pojma o pjevanju. Stoga - who cares?

Komentiraj...
Vidi sve komentare