To je to što me zanima!

Više se ne srame: Sabina i Ava pokazale su gole grudi

Nakon što su već jednom pokazale gole grudi na farmi, Sabina i Ava prestale su biti oprezne dok se presvlače. Jelena se i dalje uspijeva sakriti
Vidi originalni članak

Iako je već jednom otkrila grudi na farmi, Avi Karabatić (21) nije bilo drago što joj se to opet dogodilo. Presvlačila se u kućici za sluge i čim je shvatila da joj je grudnjak odbio poslušnost, otrčala je na drugu stranu i tamo se presvukla do kraja. Cijelu situaciju začinila je s nekoliko psovki. Ava je već ranije ustvrdila da su njene grudi savršene te da joj je skidanje prirodno. Opet se omaklo i bivšoj voditeljici 'Golih vijesti' koja se presvlači u krevetu. Kao i prije par dana Sabina Čedić (22) pokušala je odjenuti grudnjak ispod gornjeg dijela piđame te joj opet nije uspjelo sakriti svoje poprsje od kamere. Jelena Bosančić (26) i dalje ništa ne prepušta slučaju i presvlači se u ormaru koji savršeno skriva njene atribute. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • hold 18.05.2010.

    kad pogledas tu čedićku u facu ko tele te gleda....a ova ava nije nista bolja.....jadnice...sve od reda

  • Twirl 18.05.2010.

    Koji morbidni show, svi samo čekaju da kojoj ženskoj sisa ispadne, ka da nikad sise vidili nisu! Fak, di ovaj svit ide?!?

  • nlukac11 18.05.2010.

    čemu panika i ćušđenhje, Pa Sabina be se poderala za jedne žvakače i Vegetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare