To je to što me zanima!

Viski i čips stigli su na naplatu, Lady GaGa se sad 'zaokružila'

ISPALA GUZA Lady GaGa ne skida se iz preuskih kostima koji otkrivaju previše. Ne sprečava je ni to što se udebljala pa joj zbog toga pripijena odjeća više ne laska
Vidi originalni članak

Prijatelji me na silu žele udebljati pa mi u svlačionici ostavljaju hamburgere kojima ne mogu odoljeti. Baš su odvratni, opravdava Lady GaGa (25) puniju liniju. 

Pjevačica se prekjučer na humanitarnom nastupu Children In Need Rocks u Manchesteru pojavila u uskom kostimu s visokim izrezom. Iako je stalno na dijetama jer želi nastupati u minijaturnim kostimima, Lady GaGa ne može se odreći brze hrane, viskija i čipsa.

- Na turneji je prati majka Cynthia Germanotta (56) jer se boji za njezino zdravlje. Neprestano nastupa i nezdravo živi - rekla je prijateljica pjevačice.

Dodaje kako je mama ne želi gledati kako pada na pozornici od iscrpljenosti. Objašnjava da glazbenica prakticira tzv. 'pijanu' dijetu kad želi vratiti vitku liniju.

- Tada ništa ne jedem, ali zato pijem i to mi daje snagu - kaže glazbenica koja se zbog alkohola malo 'zaokružila'.

Dodala je i da joj viski potiče kreativnost. Tada, kaže, piše najbolje pjesme. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • LAKU NOĆ 21.11.2011.

    Gaga je umjetnica,sada naravno iza nje stoji grupa ljudi,,,no ona je ta koja se "muči" noseći lojtre na nogama,ima na glavi hrpu ekstenzija,te na tijelu nosi (ponekad teške) i uske kostime.Njoj da nije stalo do toga što radi brzo bi odustala,no žena je karakter i ima cilj,nebitan glas,nebitan stas,u ovom trenutku ona je nešto svježe (bez da se gleda u prošlost npr na madonnu,jer to je bilo tada a sada je sada) + za sva zalaganja i njeno voli sebe kakav god da jesi (kako već ide,,,) mišljenje moje je da netko će ju uzeti za "modni" uzor,netko će je uzeti za karakterni uzor,u ovome trenutku možda netko radi nje ne povuče okidač samo zato jer je gay,jer je debeo,jer je siromašan,jer je crn,jer je žrtva ruganja,,,"Ta Gaga ima veliko breme na svojim leđima,a to je pomoći svijetu i usput zaraditi te opet pomoći svijetu,,,To je show business,to je život.O nekome i nečemu se mora pisati.....ili bi novine propale.Peace

  • chloe10 20.11.2011.

    <3 boli ju k.. go gaga!!!

  • musicfan17 19.11.2011.

    i gaga ima odlično tijelo.svi koji kažu da izgleda debelo nek se srame.šta da bude kostur .? izgleda savršeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare