To je to što me zanima!

Visoke čizme i špageti u Milanu. Knollica se hvali, pratitelji ljuti: 'Ti znaš da nisi u Francuskoj?'

Sjedila je u talijanskom restoranu i jela špagete bolognese, a u pozadini je svirala francuska pjesma, što su pratitelji odmah uočili
Vidi originalni članak

'Vatrena' Ivana Knoll (31) kada ne prati nogometne utakmice provodi se u talijanskoj prijestolnici mode, Milanu. Ivana se počastila tanjurom pašte, a svoje je vjerne pratitelje počastila snimkom sebe kako uživa u ručku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana je nosila visoke čizme leopard uzorka i kratku bež haljinu koja joj je naglasila atribute. Sjedila je u restoranu tradicionalnog talijanskog uređenja i uživala u bologneseu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

- Kada si u Milanu... - napisala je Ivana. 

Dok su neki obožavatelji bili oduševljeni prizorom, neki su primijetili da je Ivana uz ovaj 'talijanski' prizor pustila francusku pjesmu pa su se našalili u komentarima. 

- Je li Milano u Francuskoj - pitao se pratitelj u komentaru. 

PRIPREMA SE ZA TJEDAN MODE Knoll stigla u Italiju pa odmah otišla na utakmicu: Pozirala je na tribinama San Sira u Milanu

Podsjetimo, Ivana je u Milano stigla zbog tjedna mode, a samo dan ranije bila je na na utakmici prvog kola Lige prvaka između AC Milana i Newcastlea na San Siru te se zahvalila na gostoprimstvu talijanskog kluba.

POGLEDAJTE ŠTO SU NAM OTKRILI DEČKI IZ KUKUS-A:

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Fleur A La Rose 26.09.2023.

    Koliko vidim, to je pasta Milanese, a ne Bolognese.

  • Adrijana 13 24.09.2023.

    Boli nju briga, svaki klik, njoj kapa lova,... Koja degradacija društva, ali... Sami smo krivi.

  • unikatzapo.rat 24.09.2023.

    Cudim se tolikim uvredama istoj od muske populacije, zar je nisu upravo muski uzdigli?!? Svi kao ne bi, a takve zene ocito jednostavno prolaze kroz zivot, ni skole, ni morala, pa neka mi netko objasni?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare