To je to što me zanima!

Vitasović: Ivanišević mu je uzor, a najdraža knjiga 'Idiot'

Osim glazbe, najviše se opuštam uz knjige. Najdraža mi je knjiga ‘Idiot’, kaže Alen kojem je uz našeg tenisača najveći uzor u životu i Bruce Springsteen
Vidi originalni članak

Najluđa svar koju sam napravio vjerojatno je to što sam se oženio, ali, nasreću, volim suprugu Sandru, rekao je Alen Vitasović (46). 

Dodao je kako mu supruga kupuje i odjeću jer se on u to ne razumije. Istrijanin, koji je na sceni već 21 godinu, ističe kako su mu životni uzori Goran Ivanišević i Bruce Springsteen, čije hitove obožava.


- Osim glazbe, najviše se opuštam uz knjige. Najdraža mi je knjiga ‘Idiot’ - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Fletcher_1 26.10.2014.

    Alene, imaš ti pravo. Samo čitaj i pjevaj, a ti što ti se rugaju, to su zločesti ljudi koji se sprdaju na račun tvoje inteligencije. Baš je o tome nedavno pričao i Tony Cetinski.

  • Figaro_1 26.10.2014.

    Hahahahaha....pa kad voliš suprugu čemu ono ''ali'' ? Evo nam nove Ave, voli Ivaniševića koji voli svoju bivšu ženu koja voli drugoga s kojim ima dijete..hahahahaha...i ''Idiota'' voli.....još samo da završi Filozofski...hahahaha....pjcp.

  • nlukac11 26.10.2014.

    Dragi moj -kani se alkohola i biti češ čovijek kao i prije ( ili smanji ako se možeš kontrolirati)- u Puli si se pijan njihao - skoro nos-patos- žalosno za mladog čovjeka . Ako trebaš pomoć- javi se Hrvatskom branitelju koji je u životu probao toliko lošeg (osim aklohola , droge - kriminala i dr. negativnosti ali ga je rat obilježio ) u svemu ali se nije predao i još uvijek se bori - do god mi bog pomogne da budem prisutan u ovom pokvarenom svijetu- Ne daj se i samo naprijed bez okretanja - nije sve u alkoholu- ovaj nam jedini život pruža toliko šansi za ispunjenjem i ako ispunimo ono malo dječačkih želja - to je to! Poživio mi u zdravlju i veselju -skromnosti i poštenju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare