To je to što me zanima!

Vitka voditeljica se rasplesala i pokazala stražnjicu u bikiniju

Voditeljica i model Chloe Madeley na Twitteru je objavila fotografije s odmora na jugu Francuske na kojima pozira u bikiniju i pokazuje svoju zavidnu vitku figuru
Vidi originalni članak

Britanska voditeljica i model Chloe Madeley (25) svakodnevno naporno vježba u teretani u društvu svog dečka i osobnog trenera Dannyja Younga. Odlično raspoložena Chloe na Twitteru je objavila fotografije na kojima pokazuje svoje zavidno vitko tijelo tijekom odmora na jugu Francuske.

- Pleši kao da te nitko ne gleda - napisala je plavokosa Chloe ispod fotografije na kojoj pokraj bazena skače u zrak.

Velika obožavateljica fitnessa pozirala je i u društvu dečka u bikiniju s crno-bijelim prugama, šetnji te u krupnom planu s osmijehom na licu. Par je prošlog mjeseca sudjelovao u humanitarnoj šetnji Hyde Parkom noseći ružičaste majice u znak podrške udruzi Jo's Cervical Cancer Trust koja se bori protiv raka maternice.

Britanska voditeljica poznata je po sudjelovanju u showu 'Big Brother's Big Mouth' s bratom Jackom, poziranju za brojne muške časopise poput FHM-a, bila je zaštitno lice rublja Ultimo, natjecala se u showu 'Celebrity Quitters' u kojem je pet celebrityja nastojalo prestati pušiti dok se 2011. godine natjecala i u showu 'Dancing on Ice' i osvojila visoko treće mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • zloča21 07.07.2013.

    u bikiniju pokazala stražnjicu? :O a već sam pomislila da joj skijaško odijelo služi ko bikini pa se ne vidi ni centimetar kože

  • Galeb i ja 07.07.2013.

    Ova je mrsava kao kolac zato i je vitka a i ravna je ko daska.

  • JerkoKC 07.07.2013.

    Građevinska daska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare