To je to što me zanima!

Vječni neženja Gerard Butler prvi put useljava s djevojkom?

Butler je navodno prodao svoj luksuzni stan na Manhattanu u New Yorku pa s dizajnericom već neko vrijeme obilazi tržište nekretnina u potrazi za prikladnim novim domom
Vidi originalni članak

Škotski glumac Gerard Butler (48) već je četiri godine s kraćim prekidima u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown (47), a strani mediji tvrde da se par, iako Butler 'ima problema s vezivanjem', sprema za veliki korak u vezi.

KAKAV IZBOR Iz lošeg u gore: Gerard Butler odabrao još jedan grozan film

Gerard i Morgan će navodno useliti u zajednički stan, a njegovi fanovi pričaju da bi brineti moglo uspjeti ono što nije nijednoj do sada - 'vječnog neženju' odvesti pred oltar. 

Butler je navodno prodao svoj luksuzni stan na Manhattanu u New Yorku pa s dizajnericom već neko vrijeme obilazi tržište nekretnina u potrazi za prikladnim novim domom.

- Između njih dvoje je poprilično ozbiljno. Gerry je prodao svoj stan i sada traži veći u koji će se useliti s Morgan. Već su pogledali nekoliko stanova, a za oko im je zapeo jedan za koji se raspituju kako bi ga mogli preurediti. On želi da interijer bude više rustikalan jer voli takav ambijent, a imao ga je i u starom domu - otkrio je za Page Six izvor blizak slavom glumcu.

Brineta i glumac su u vezi su od 2014., a počeli su izlaziti nakon što je on prekinuo s rumunjskom manekenkom Madalinom Gheneom (29).

BRATSTVO LOPOVA Banka koju nitko nije mogao opljačkati bila je njihova meta

Zadnji su put 'kraći prekid' Butler i Brown imali lani u kolovozu kad su se mediji raspisali o kraju njihove romanse, a ljubav im je navodno od samih početaka na kušnji. Prema riječima Gerardovog prijatelja, glumac je vezu s Morgan 2017. okončao jer ga je ona i tada tražila da počnu živjeti zajedno a on više 'nije mogao govoriti ne lijepim ženama'.

Škotski je glumac inače početkom godine gostovao u emisiji 'Gledajte što se događa uživo s Andyjem Cohenom' gdje je jedna od tema razgovora bio ljubavni trokut njegovih kolega Brada Pitta (55), Jennifer Aniston (48) i Angeline Jolie (43). Cohen je saznao da je Butler snimio filmove s Aniston i Jolie u kojima su se ljubili, pa je htio znati koja mu se više svidjela. 

LOŠA NAVIKA Je li moguće? Gerard Butler će opet nastupiti u lošem filmu

- Koja se bolje ljubi - upitao je voditelj Butlera koji se dobro nasmijao prije nego što je odgovorio. Ipak odgovor  nije mogao izbjeći pa je riješio dilemu o bivšim suprugama Pitta. 

VIDI OVO: JUSTIN BIEBER SE ZARUČIO!

- Jennifer Aniston. Evo iznenadio sam vas - rekao je osmijehom na licu. Gerard je s Aniston 2010. snimio romantičnu komediju 'Lovac na glave' u kojem su tumačili glavne uloge bivših supružnika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.07.2018.

    neka čovjek uziva

  • 08.07.2018.

    Jbt,otkud baš sa njom,on dosta bolje izgleda i može bolju imati...

  • medeki 08.07.2018.

    Sjećam ga se kad se slikavao sa Aniston na nekakvoj dodjeli, sprijeda osmijesi, od traga joj zabi prst u anus. A ona se samo smiješi....tada sam shvatio zašto je muškarci ne cijene, jer im sve dozvoli!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare