To je to što me zanima!

Vječno mladi: Keanu, Tereza i Halle isti su kao prije 20 godina

Malo tko može vjerovati da zvijezda 'Matrixa' izgleda tako mladoliko. Reeves ne priznaje nikakve korekcije i tvrdi da mu je koža takva jer je ne izlaže suncu
Vidi originalni članak

Reeves je prvi film snimio osamdesetih. Danas mu je 48 godina i izgleda kao tinejdžer s početka karijere.

Malo tko može vjerovati da zvijezda 'Matrixa' izgleda tako mladoliko. Iako ne priznaje nikakve korekcije i tvrdi da mu je koža takva jer je ne izlaže suncu, sumnja se da ipak koristi 'eliksire mladosti'. 

Američki plastični kirurzi nagađaju da Reeves u čelo ubrizgava botox, kao i da ide na kemijske pilinge lica kako bi mu koža bila glađa. Od holivudskih zvijezda koje se najviše ističu kao 'vječno mlade' izdvaja se Halle Berry. Glumica u 46. godini izgleda gotovo isto kao prije 10 godina kad je snimila film o Jamesu Bondu 'Umri drugi dan' i legendarnu scenu u kojoj iz mora izlazi u narančastom dvodijelnom kupaćem kostimu. 

Mladolik izgled lica održava kremama koje usporavaju starenje. Iman, supruga Davida Bowieja, ima 57 godina. Iako se više ne bavi manekenstvom, i dalje snima editorijale i modne kampanje. Tvrdi da je sve na njoj prirodno i da genima zahvaljuje takav izgled. Tereza Kesovija (73) naglašava kako su za “dugu mladost” važni duh, karakter, dobra volja i disciplina tijela. Njezin kolega Vlado Kalember (59) još se više pomladio uz suprugu Anu Rucner (32). Dok je živio sam išao je spavati u pet ujutro, a budio se u podne. Danas je, kaže, sretniji nego ikad. Na lice, koje mu ne odaje godine, dodaje, čak ne stavlja ni kremu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mila 19 01.10.2012.

    terezi su sta došla do malog mozga od natezanja...keanu je moj! ali ipak je nategnut!

  • dvorska luda 30.09.2012.

    fakat ne kontam kak ste tu strpali tere i kalembera

  • user_110653 30.09.2012.

    Ma meni je Keanu mmmm zakon.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare