To je to što me zanima!

Vjeko i mama 'fulali' zadatak: Dubravku su skoro zaključali

Kandidati moraju skuhati kreativna jela s namirnicama koje same odaberu u trgovini, a žiri od njih kao i uvijek očekuje kreativnost i inovativnost
Vidi originalni članak

Danas je dan kada ćete pripremati hranu prema najpopularnijem zadatku iz prošle sezone - 'trk na plac', rekla je Doris te dodala da to rade samo zato da se vrate u bolju kondiciju. Naime, na kandidatima je večeras da skuhaju toplo predjelo i glavno jelo za 75 minuta. 

Žiri baš kao i inače, očekuje da će parovi biti kreativni i inovativni dok budu pripremali svoja jela. Dok je jedan član natjecateljskog para imao tri minute za izvidnicu namirnica u punoj trgovini, drugi je imao minutu da pribavi željene namirnice.

Čini se da ovaj zadatak nisu najbolje razumjeli Davorka i Vjekoslav, koji su u jednom trenutku oboje bili u trgovini, a potom je Davorka skoro ostala zaključana.

Jesu li parovi uspješno obavili dogovore i izvidnicu te nabavili dogovorene namirnice, i što je žiri rekao Davorki i Vjekoslavu - gledatelji će doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od 22.10 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pravica3 09.05.2018.

    eh, ja još to odgledam i adio tv....ionako niti jedan "program" iliti kanal nema nikakav program....reprize repriza i to po 3 puta dnevno....a tek koliko reklaaaaaaama...nova tv reklame počela ubacivati čak i usred udarnih večernjih vijesti....a ovi na rtl-u ovog proljeća imali program toliko išaran, toliko prekidan pa nastavljan, toliko vremenski mijenjan i pomican da niti ne znaš dali će uopće što od najavljenoga biti prikazano....ubi bože na što mi plaćamo tv pretplatu...hrt uopće ne gledam...a "pametni" kao državna tv, imaju čak 4 programa , baš, baš ...dobro gore netko reče ...bljuv

  • EnnaBella 09.05.2018.

    Vjeko i mama su mi zakon!

  • papađima 09.05.2018.

    Nakon 60 emisija vi još nist zapamtili da se žena zove Davorka,a ne Dubravke....svaka vam čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare