To je to što me zanima!

Vjekoslav Šutej vratio se s liječenja nakon 8 mjeseci

Maestro je već ranije najavljivao kako će se vratiti u Hrvatsku početkom travnja. Na zagrebačkom aerodromu dočekala ga je supruga, sin, kćerke...
Vidi originalni članak

Samo sam razmišljao hoću li se vratiti u kutiji ili na nogama. Srećom, vratio sam se na nogama - kazao je maestro Vjekoslav Šutej (57) pri povratku iz SAD-a gdje je otišao nakon što mu je dijagnosticirana akutna leukemija. Na zagrebačkom aerodromu Pleso čekali su ga supruga Ivana (32), kćeri Alemka (28) i Ema (5) te sin Nikša (2) koji ga nije puštao iz zagrljaja, a tati je u znak dobrodošlice poklonio i ružu. Supruga Ivana je s djecom u Zagreb stigla prije par dana kako bi sve pripremila za maestrov dolazak kući.
- Nismo spavali od uzbuđenja - kazala je Ivana. Šuteja je došao pozdraviti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, pročelnik za kulturu Duško Ljuština, direktor Filharmonije Miljenko Puljić te direktor Lisinskog Dražen Siriščević. Meastru je u kolovozu 2008. dijagnosticirana bolest. Na preporuku prijatelja Jose Carrerasa koji se prije 20 godina borio s leukemijom, otputovao je u SAD. Primao je kemoterapije, a potom mu je transplantirana i koštana srž. Na liječenje je potrošio ušteđevinu od milijun i petsto tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • maćuhica 01.04.2009.

    Maestro sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare