To je to što me zanima!

Vjekoslava Huljić: 'Unuci Albi pišem uspavanke i bajke. Život mi je bolji otkako sam baka'

Možda sam najduže osmišljavala i čekala ovaj rukopis, imala sam već dugo radnju u glavi dok ju nisam počela pisati. Mislim da je dosta moćna i što se tiče ljubavi i potrage za identitetom, rekla je spisateljica
Vidi originalni članak

Radnja se odvija u Splitu i Parizu i to je jedna obiteljska saga, riječ je o traganju za identitetom i korijenima, riječ je i o istinskoj ljubavi, rekla je Vjekoslava Huljić za Večernji list o svom prvom romanu 'La Petite Marie'. Predstavila ga je publici na Interliberu gdje je i potpisivala 14. po redu knjigu koju je napisala. 

- Možda sam najduže osmišljavala i čekala ovaj rukopis, imala sam već dugo radnju u glavi dok ju nisam počela pisati. Mislim da je dosta moćna i što se tiče ljubavi i potrage za identitetom - rekla je.

Dodala je da ne može navesti je li joj teže pisati knjige za djecu ili odrasle jer je to za nju jednako jer djecu ne možeš prevariti, ali ni odrasle. Ovog ljeta njezina kći Hana rodila je prvo dijete, djevojčicu Albu pa je Vjekoslava ispričala detalje o ulozi bake. 

- Albi već stvaram i bajke i priče, brojalice i uspavanke i to mi je još jedan novi izazov. Život se promijenio na bolje otkako sam postala baka, sretna sam žena jer je Alba došla kao još jedna mjerna jedinica ljubavi u životu - zaključuje. 

POZIRANJE U BEOGRADU Petar Grašo i Tonči Huljić otkrili kako se slažu: Mi smo prijatelji, suradnici, ali smo sada i obitelj

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 10.11.2022.

    Uživajte. Brzo odrastu

  • KusNjega 09.11.2022.

    Unuče je vrhunac sreće koja se može doživjeti!

  • problematik 09.11.2022.

    Unuka sa pravim hrvatskim imenom.Pametnom dosta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare