To je to što me zanima!

'Vjenčanje Josipa Šelendića nije ni približno koštalo 2 mil. kuna'

Vezano uz članak "Bila je to jedna od najskupljih svadbi u Hrvatskoj: Prekid je otkrila jedna objava na 'Fejsu'" Josip Šelendić putem odvjetnika zatražio je ispravak neistinitih informacija
Vidi originalni članak

Vezano uz članak "Bila je to jedna od najskupljih svadbi u Hrvatskoj: Prekid je otkrila jedna objava na 'Fejsu'" Josip Šelendić putem odvjetnika zatražio je ispravak neistinitih informacija. 

- U članku, kao i u samom naslovu, autori su iznijeli neistinite i neprovjerene činjenice vezane za vjenčanje Josipa Šelendića od prije 13 godina, a koje vjenčanje nije niti približno koštalo 2 milijuna kuna,  niti je jedno od najskupljih u Hrvatskoj. Navedenim netočnim objavama se šteti privatnosti i ugledu g. Josipa Šelendića te se o njemu stvaraju pogrešni dojmovi u javnosti. 

Josip Šelendić ni na koji način nije javna osoba nego se radi o privatnoj osobi koja svojim trudom i radom u sklopu obiteljske firme sa više od 100 godina tradicije u poslovima obrade metala, pruža kompletnu uslugu, od modeliranja i nabave materijala do konačnog proizvoda. Puna usluga uključuje strojarstvo, autoindustriju, avionsku i nuklearnu industriju te na bilo koji način nije osoba od javnog interesa. Radi se o obiteljskom čovjeku u čiju privatnost se nepotrebno zadire i od njegovog života se radi senzacija - stoji u ispravku.

Idi na 24sata