To je to što me zanima!

Vjenčao se Beckhamov najstariji sin, uzeo ženino prezime?: Na svadbu došli slavni i milijunaši

Ceremonija je bila na imanju obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi, koje vrijedi oko 103 milijuna dolara. Okupilo se 300 uzvanika i odlično su se zabavljali
Vidi originalni članak

Presladak par, neka im je sa srećom, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama i novopečenom bračnom paru, Brooklynu Beckhamu (23) i Nicole Peltz (27). Zaželjeli su im sve najbolje povodom vjenčanja. 

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama uplovio je u bračnu luku s kćerkom milijardera Nelsona Peltza, a svadba je bila na imanju obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi, koje vrijedi 103 milijuna dolara. Ceremoniji je prisustvovalo oko 300 uzvanika, a našla su se i poznata imena poput Eve Longorije, Serene i Venus Williams, Gordona Ramseya...

Gosti su se, ako je suditi prema fotografijama, odlično zabavljali. Longoria je odjenula haljinu s potpisom Victorije Beckham. Mama i tata mladoženje bili su vrlo elegantni pa su pobrali komplimente svatova. Mladenci su se vješto skrivali od fotoaparata. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brooklyn i Nicole potpisali su predbračni ugovor. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na oko 3.5 milijardi kuna, ali je bogatstvo obitelji Peltz barem četiri puta više. Strani mediji navode da je Brooklyn uzeo ženino prezime koje će koristiti kao srednje ime. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • milan.zoranović 24.04.2022.

    kad bih napisao na koga me podsjeća ova "dama" u ljubičastoj haljini, dobio bih crveni karton. Zato neću.

  • nemam imeeeeee 11.04.2022.

    Mali pljunuti caca na pocetku karije u vragovima

  • JensenColt 10.04.2022.

    Udri Putine!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare