To je to što me zanima!

Vladimir želi seks sa Sorajom: Bože, kakve grudi ona ima...

Iako je od ulaska u kuću zavodio Bojanu, Vladimir se zarekao da će Soraja biti njegova dok su u BB-u. Brendonu je rekao da ga je 'naložila' kao nitko nikad prije
Vidi originalni članak

Dok su jučer sjedili u dvorištu, Vladimir i Brendon gledali su Soraju kako se sunča u bikiniju. Crnogorca su hipnotizirale njezine grudi pa je rekao da bi se rado seksao s njom.

- Brate, kakve grudi ima. Ovo nisam vidio nikad u životu. Naložila me kao nitko prije. Uzbuđen sam totalno - rekao je Vlado Brendonu pa skočio u bazen gdje je pokušao da dodirne Sorajine 'petice'.

Vladimir ju je u bazenu pokušao i na silu poljubiti, ali ona mu nije dala ni da ju dira ni da ju ljubi. To Vladimira nije pokolebalo pa se zarekao kako će Soraja biti njegova dok su u kući.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • pernica 16.05.2011.

    stvarno ste svi naivni- pa ovaj Crnogorac je ubačen da nam diže živce, da se ponaša bezobrazno!!!!! sa Sorajom je samo "gledao filmove" kako da ne? oni se znaju već dugo i bili su ljubavnici!!!! 100 %, ! zato ga ona i izbjegava.....ovaj sramoti Crnogorce kao i ova Marijana nas uzorne žene i majke...našla se ekipa , svaka čast psiholozima BB koji su ih znali prepoznati te pustiti u kuću da dižu gledanost- sve biser do bisera!!!!!

  • MAKSIMIR 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cokolada84 15.05.2011.

    najveća seljačina u svemu je taj tzv. big brother koji pusti u kuću ovakvo govno,ovakvog gada i dopusti da tako prijeti vrijeđa ponižava svakog stanara...nije mi jasno dal se njega svi tako boje pa mu dopuštaju da ih tako tretira....sirovina neljudska

Komentiraj...
Vidi sve komentare