To je to što me zanima!

Vladimira do pobjede bodrila golišava djevojka s majice

Iako je žiri nekoliko puta napominjao natjecateljima da pripaze na omjer riže i vode, jer je za okruglice potrebna dobro obrađena i ohlađena riža, svega je jedan par pred žiri donio ono što se tražilo
Vidi originalni članak

Neočišćene kozice, nepravilno obrađena riža, spljoštene okruglice i nevidljivi korijander – ta četiri nedostatka večeras su se najviše ponavljala kod ocjenjivanja u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. 

Najveću ocjenu su dobili Vladimir i Branka kojima je u pripremi brazilskog jela Bobó de camarão pomogla i treća osoba: golišava djevojka s Vladimirove majice.

Iako je žiri nekoliko puta napominjao natjecateljima da pripaze na omjer riže i vode, jer je za okruglice potrebna dobro obrađena i ohlađena riža, svega je jedan par natjecatelja pred žiri donio ono što se tražilo. Svoju verziju Bobá de camarãa natjecatelji su mogli začiniti kako god su htjeli, ali nisu smjeli izbjeći niti jednu osnovnu namirnicu, uključujući kokosovo mlijeko, palmino ulje i korijander. 

Tomislavu i Katarini niti 60 minuta nije bilo dovoljno za pripremu ovog brazilskog jela. Osim što nisu dobro očistili kozice, pa je Špičeku pijesak 'lijepo hrskao u ustima', na stol za ocjenjivanje donijeli su nedovršeni tanjur. Bitan dio jela, rižu, nisu stigli pripremiti, pa su je izostavili kod kušanja, a zbog čega su dobili najniže ocjene večeras, tek 10 bodova. 

Vlado i Drago ipak su se snašli i posudili malo riže od Luke i Doris, dok su Višnja i Blaženka pripremile previše papren umak i prepečene kozice.

Najboljim parom proglašeni su Vladimir i Branka, koji su dobili ukupno 20 bodova za svoje spljoštene, ali ukusne okruglice. Vladimir je priznao da je večeras, uz Branku, imao i malu pomoć u obliku golišave ljepotice na svojoj majici.

- A zato vam se nisu digle okruglice! Odnosno, zato su vam se spustile! -  uz smijeh je prokomentirao Špiček, a Pažanin je nadodao da Vladimir 'previše razmišlja o ženama, jer jelu fali korijander, okruglice su postale pljeskavice'.

Anka i Ivan i dalje vode u ukupnom poretku. Hoće li ih sreća pomaziti i sutra, kada su svinjska rebrica zadana namirnica, doznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Lah 16.02.2016.

    ne sviđa mi se ovaj novi koncept emisije, ni kandidati a pogotovo ne onaj novi kuhar i bože sačuvaj ove rogoznice...mogli su i marka lušića stavit kak su krenuli...užas.

  • minaj 16.02.2016.

    a žena mu kao drvena Marija ne smije ni zucnit, nalemala bi ga kao vola da je moj,, inače Špiček mi je najviše sexi jer je komičan a Pažanin tipična budala, poćeo je lipo a sad sve bazira na izgledu, obićni kuhar glumi ludilo

  • nikluk20 16.02.2016.

    slika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare