To je to što me zanima!

Vlado Šola se razodjenuo u tuš-kabini zbog reklame

Vlado je za kampanju Dove Men snimio i video pod tušem, no on će se do daljnjeg prikazivati samo na prezentacijama, ne i na televiziji
Vidi originalni članak

Prirodan sam talent za glumu, ali s pjevanjem je bilo velikih problema. Jednu pjesmu snimali smo cijeli dan i zaista se divim svima koji su me slušali, kaže Vlado Šola (41).
Bivši rukometni golman snimio je reklamu kao zaštitno lice za kozmetiku, a s 11 hokejaša Medveščaka u petak će hodati pistom na Dove Fashion.hr-u.
- Nisam vježbao manekenski hod. Naučio sam hodati davnih dana, pa ne bih valjda trebao opet. Uostalom, kampanja se zove 'Osjećam se ugodno u svojoj koži’, a ja se osjećam ugodno i u svojoj koži i zadovoljan sam kako hodam - rekao je bivši sportaš, kojeg smo zbog obveza na Kineziološkom fakultetu jedva uhvatili. Nakon studija bit će diplomirani trener. Manekenstva se prihvatio s velikim entuzijazmom jer voli sve probati.
- Zaista nisam konzervativan i bilo mi je to super iskustvo - kazao je Šola, kojeg su za reklamu snimali i pod tušem, golog do pasa.
- Nije mi bilo neugodno pred cijelom ekipom odjevenih ljudi, pa gol sam i na plaži. Nije me bilo strah ni da će me napasti manijak iz 'Psiha’. Bojao sam se samo da mi na glavu ne padne kamera u tako uskom prostoru - rekao je Šola, kojeg već godinama zovu u HTV-ov show “Zvijezde pjevaju”. Uporno ih odbija jer je uvjeren da grozno pjeva.
- Supruga i kći imaju sluha. Zato mi puno znači što su me pohvalile - zaključio je Šola. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • collino 17.03.2010.

    Da se bar depilirao, taman bi se ugodno osjećao i on kao i mi koji ga gledamo.

  • drug Tito_1 17.03.2010.

    prestrašno....

  • 17.03.2010.

    Nije se on razodjenuo zbog reklame nego zbog love koju ta reklama donosi...Sve za lovu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare