To je to što me zanima!

Vlaho Arbulić bez majice ispijao kavu na Dolcu, a fanovi pišu: 'Kumice i bake su na aparatima'

Vlaho je odlučio ostaviti potencijalne kritike sa strane i kavu ispiti bez majice. Pokazao je preplanuli torzo kojeg krase tetovaže, a pratitelji su oduševljeno pisali: 'Bake na Dolcu će se onesvijestiti','Zgodan si'...
Vidi originalni članak

Glazbenik i model Vlaho Arbulić (32) napravio je pravu pomutnju na zagrebačkom Dolcu gdje je pio kavu i to bez majice. Njegovi isklesani trbušnjaci hvatali su zrake sunca, a svatko tko je prošao nije mogao da ne pogleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlaho već neko vrijeme slovi kao jedan od najseksi Hrvata, a ovim potezom je opravdao tu titulu.

Na ovim vrućinama teško je izdržati obučen, a Vlaho je odlučio ostaviti potencijalne kritike sa strane i kavu ispiti bez majice. 
Naravno da je to sve obilježio i fotkicom, a u prvi plan je istaknuo svoj preplanuli torzo kojeg krase brojne tetovaže.

UŽIVANCIJA U ROVINJU Ivana Mišerić opet se fotkala uz isti zid, ali u novom badiću: 'Ti si novi nastavak žene mačke'

Obožavatelji na to nisu mogli ostati ravnodušni pa su ga ubrzo krenuli obasipali lijepim riječima.

- Kumice na aparatima; Bake s Dolca su se onesvijestile; Kralj; A zato mi bake s placa nema tako dugo; Radno radno; Zgodan si - pisali su mu.

Arbulić je nedavno i boravio u Grčkoj, točnije u Mikonosu, gdje je uživao sa svojom boljom polovicom, partnericom Tatjanom Dragović (44) sa kojom ima i kćer Lucu (7).

Podsjetimo, Vlaho i Tatjana su nedavno proslavili devetu godišnjicu veze, a povodom toga Tatjana je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj oboje nose kacige.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.08.2022.

    A kome smeta da zgodan dečko bude bez majice na vrućini,ne vidim problem,ako mogu ženske u tangama paradirati po gradu i nikome ništa,onda može i dečko sjediti bez majice,ljubomorni muškarci ne trebaju ga gledati

  • AnezkaR 23.08.2022.

    Zgodan kada je obučen. A kad se skine pa se vide ove odurne tetovaže-joj užas. Još kada daje takve napuhane izjave o bakicama s placa, fuj

  • VLADEK72 21.08.2022.

    Napuhanko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare