To je to što me zanima!

Tatjana Dragović: 'Sin je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći'

Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bi se mi zabili u zid. Užas, potreseno nam je rekao Tatjanin partner Vlaho
Vidi originalni članak

Model i glazbenik Vlaho Arbulić (29) imao je prometnu nesreću na križanju Gajeve i Ulice baruna Trenka u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bi se mi zabili u zid. Užas - potreseno govori Vlaho. Tada je istaknuo da se radi o lakšim ozljedama.

Međutim, samo pola sata nakon, nekadašnja manekenka Tatjana Dragović (41) rekla nam je kako se ipak radi o teškim tjelesnim ozljedama te kako nije u mogućnosti razgovarati jer je potresena događajem. 

- Sin je u bolnici, s teškim tjelesnim ozljedama. Nisam u stanju razgovarati - kratko nam je odgovorila manekenka o sinu (12). Kasnije je Arbulić za Index potvrdio su u automobilu bili on i sin Tatjane i Gorana Ivaniševića (47).

Vučna služba stigla je na teren i odnijela oba automobila, a komunalni radnici brzo su mjesto nesreće doveli u red budući da je po cesti i pješačkom prijelazu bilo stakla, dijelova automobila i ulja. 

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da se u srijedu oko 16 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedna je osoba ozlijeđena, a istragom će se utvrditi okolnosti nesreće.

Pored sina i kćeri koje Tatjana ima iz prvog braka, s Vlahom ima kćer Lucu (4). 

- Tanja i ja smo jako puno stvari naučili dijalogom riješiti, prevladati i usuglasiti - rekao je Vlaho prošle godine u razgovoru za Exkluziv. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Eva Maras 02.05.2019.

    Da li je dijete bilo vezano? Aleburić je bio.,

  • Perica12 02.05.2019.

    Ako zanemarimo bombastičan naslov i nebuloze iz članka ispada da se je dogodila lakša saobraćajna nesreća. Klinac koji vjerojatno nije bio vezan ima ogrebotine po glavi. Sve u svemu potpuno nevažno jer se takvih nesreća svaki dan dešava na desetine, ali klinac je sinek poznatog tate. Ostali likovi u priči su potpuno nevažni i nebitni i za njih nitko nikad nije čuo. Jesam li sve pohvatao?

  • digić 02.05.2019.

    Taj Rover je kanta sav se je raspal a košta ko novi šleper.

Komentiraj...
Vidi sve komentare