To je to što me zanima!

Vlatka: Dikan me prvi put izudarao zbog Ivane Banfić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NISU PRIČALE PET GODINA: Vlatka i I. Banfić pomirile su se prije tri godine. Posvađale su se zbog Dikana kojem su se svidjele Ivanine grudi
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (40) s Josipom Radeljakom (67) u braku je bila godinu i pol dana. U srpnju 2007. godine on ju je izbacio iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Ona tvrdi da ju je potjerao bez ičega. Uzeo joj je, tvrdi, i mobitel. Što je sve doživjela otkako je upoznala Radeljaka i ušla u njegovu obitelj, Vlatka je opisala u knjizi “Život u raju”, čije je dijelove objavio časopis Gloria. Otkrila je da je stalno živjela u sjeni njegove druge supruge Ene Begović. Dikan ju je, navodi Vlatka, psihički i fizički maltretirao, a ne da joj mira ni nakon razvoda. I danas protiv nje vodi pet sudskih sporova. Traži da mu vrati i zaručnički prsten.

ULOMCI IZ 'ŽIVOTA U RAJU'
Dikan je tražio da mu na brod dovedu Ivanu Banfić iako je s Vlatkom bio u ozbiljnoj vezi. Crnokosa pjevačica privukla ga je, ali se razočarao, piše Vlatka, shvativši da ima umjetne grudi: “Obožava velike grudi i meni je nastojao nabiti komplekse”. Na večeru kod Petra Graše, gdje su on i Vlatka trebali biti sami, Dikan je pozvao Alku Vuicu i Ivanu Banfić te njenog tadašnjeg supruga Roberta Magića: “Znala sam da je taj brak pred raspadom, ali mi se nije svidjelo što je cijelu večer prisno šaputala Dikanu na uho”... Vlatka i Dikan su se u Splitu prvi put posvađali i prekinuli. Pokos je ujutro napravila scenu. Poderala je novine i razbacala ih po dnevnoj sobi. Svi su je šokirano gledali, a Dikan je pobjesnio:” Prvi sam ga put vidjela takvog i tad je prvi put dignuo ruku na mene. Udario me nekoliko puta i praktički izbacio. (Gloria)

S MORA SE KAO SLUŠKINJA VRAĆALA S PRTLJAGOM
Vlatka kaže da ju je Dikan na početku veze obožavao i neprestano joj slao crvene ruže i poruke.
- Moj brak je umirao postupno. Postala sam dio posluge koja se s mora vraćala u automobilu s prtljagom. Često sam se osjećala kao uljez - ispričala je Vlatka Gloriji. Za Dikana se udala jer je htjela da Lana ima obitelj. A htjela se i skrasiti.
- Ali sve je bilo jedna velika zabluda i laž. Nije tu bilo nikakve zaštite ni sigurnosti. U mnogim situacijama sam se osjećala uistinu bijedno - ispričala je Vlatka. Kaže da joj je život zagorčavala i Enina velika prijateljica i vjenčana kuma Dunja.
- Uvijek je nalazila način da za stolom počne razgovor o Eni, koji bi za mene bio ponižavajući, ili bi u našoj kući na Braču posvuda stavila njezino omiljeno cvijeće - ispričala je Vlatka Gloriji.

ULOMCI IZ KNJIGE 'ŽIVOT U RAJU'
Lanin rođendan, Posljednje ljeto koje je Vlatka provela s obitelji Radeljak, ostao joj je, piše, u groznoj uspomeni: “Imali smo novu domaćicu, koja se loše snalazila, pa je sav posao pao meni na leđa”. Pokos nije mogla sve stići i svima ugoditi, a Dikan ju je stalno kritizirao i ponižavao. Na kraju ljeta vraćajući se u Zagreb, piše, svojim joj je ponašanjem pokazao da ne pripada obitelji već posluzi. Nakon što je sve odradila i zatvorila kuću na Braču, u Zagreb je putovala s vozačem i domaćicom. Iako je bila u braku, piše voditeljica, osjećala se kao sluškinja. (Gloria)

VLATKA: USPOREĐIVAO ME S ENOM BEGOVIĆ NAKON SEKSA

Idi na 24sata

Komentari 112

  • ikar3 27.05.2010.

    E se sječete ono kad je D govorila da si je prijateljica sa Belluci a ova pojma nema. LOOL

  • Tipavac 27.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • snork 27.05.2010.

    Ajde Dolly kad će više pir s Đikanom? ;D Šta je, neće da te ženi? LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare