To je to što me zanima!

Vlatka i Dikan oslobođeni optužbi za nasilje u obitelji

Josip Radeljak će protiv MUP-a dignuti prijavu jer su mu tijekom privođenja u lipnju na Cvjetnom trgu u Zagrebu stavili lisice. Od njih traži ispriku
Vidi originalni članak

Policija je u svibnju 2007. prekršajno prijavila Josipa Radeljaka i Vlatku Pokos zbog obiteljskog nasilja. Njihovoj svađi i navodnoj tučnjavi nakon koje ju je Dikan izbacio na ulicu svjedočila je tadašnja domaćica Sonja Weigand. Dva puta je bila na sudu.
Prvi puta je rekla kako su se Dikan i Vlatka psovali i da nije slutila da će se potući. Drugi put je rekla kako je u prostoriji u koju su se Dikan i Vlatka sklonili od Lane (8) čula komešanje i “grundanje” te da je posumnjala da će se potući. U prvom iskazu koji je Sonja dala na Općinskom sudu u Zagrebu stoji: “Na to se Vlatka Pokos obrušila na Josipa Radeljaka rafaljnom paljbom vičući glasno (...), pri čemu se dijete rasplakalo (....), otišli su u drugu prostoriju (...), ja nisam čula niti vidjela što se događalo”.
U drugom iskazu na Prekršajnom sudu rekla je: “Ja sam u jednom trenutku, s obzirom na te zvukove koje sam čula, posumnjala da će se potući”. Njezin iskaz sud je ocijenio nedovoljno preciznim i prekršajni postupak je obustavljen.
- I ja i Vlatka smo oslobođeni optužbi za nasilje. Protiv Sonje sam podnio kaznenu prijavu jer je lagala na sudu - rekao nam je Dikan.
- Sonja je kod nas radila kao domaćica desetak dana, a nakon prvog svjedočenja tražila me 30.000 eura. Nisam joj dao i ona je promijenila iskaz - kaže Dikan, koji će protiv MUP-a dignuti prijavu jer su mu tijekom privođenja u lipnju na Cvjetnom trgu u Zagrebu stavili lisice. Od njih traži ispriku.

VLATKA VIŠE NEMA TUŽBI
Radeljak kaže da je Vlatka Pokos protiv njega podnijela 14 tužbi.
- Njezini nepametni i blesavi odvjetnici cijelo vrijeme je krivo vode. Sedam tužbi je izgubila, a sedam povukla.
- Sad su joj ostali samo bespotrebni sudski troškovi - kaže Dikan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Piknik 15.11.2008.

    Da li če te nas sada s njima ostavit na miru?

  • orca 14.11.2008.

    oslobođeni su optužbi za nasilje u obitelji, sad bi ih trebalo tužiti za zloupotrebu medija i nasilje nad društvom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare