To je to što me zanima!

Vlatka kupuje na sniženju i traži sponzora za album

Aleksandri Grdić je zapela haljina na otvorenju kluba. Sjedila je u kaputu jer nije mogla zakopčati usku crvenu haljinu i pljenila poglede publike
Vidi originalni članak

Pjevačica Vlatka Pokos (39) i Boris Kosmač (39) u subotu navečer otvorili su zagrebački klub Miss Fashion. Vlatka je zablistala u crnoj haljini Caroline Herrere, koju je nedavno kupila na sniženju u Njemačkoj. Nakon razvoda od Josipa Radeljaka (66), Vlatka često obnavlja garderobu jer joj bivši suprug još nije vratio bunde i haljine. Na otvorenje kluba, kojemu je bila počasna kuma, umalo je zakasnila. Nije mogla naći mjesto za parkiranje pa je došla taksijem.
- Trenutačno pripremam novi album, ali još nemam sponzore. Bila bih najsretnija da mi za Valentinovo ponude gažu jer sam i dalje sama pa nemam razloga slaviti - rekla je Vlatka. Pjevačica je dodala kako haljine najviše kupuje na sniženjima jer je ipak recesija. Na otvorenju su bile i manekenke Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Maja Cvjetković, Jelena Glišić i Stefani Hohnjec. Pistom su prošetale u replikama večernjih haljina koje su nosile hollywoodske zvijezde.
Aleksandri Grdić na leđima se stalno otvarao patentni zatvarač haljine pa je do početka revije sjedila u kaputu. Djevojke su nakon odrađenog posla odmah otišle. Iako su ih najavljivali kao gošće, Simona Gotovac i Ava Karabatić nisu se pojavile.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • malacura 25.01.2010.

    haha, Vlatka je otpjevala nekoliko pjesam, ajme meni! kako je to zvučalo

  • trrtrrt 25.01.2010.

    Broj 1 traži sponzorušu on je dovoljno star i bogat za Vlatku

  • __opreznoSandjelom___ 24.01.2010.

    a joj,jadnica..nije joj vratio odjecu...smrc,smrc..pa di je novi stari bogatun,u njemackoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare